Armoo gearresteerd – ‘Fuck dit!’

Armoowasright
2

armoowasright-amerika

‘Onze’ Armoo is gearresteerd in zijn huidige verblijfplaats Los Angeles. De eerste tweet hierover was verontrustend. “Wat weet je van 15 uur vastzitten in Californië gevangenis…fuckt dit”. Daarna: “Trauma”.

Amoowasright doet dus een dringende oproep omtrent onze kennis over het gevangeniswezen in Amerika.

Ik heb snel even alle films over gevangenissen bekeken en het schijnt dat je tijdens het gezamenlijk douchen in de gevangenis nooit moet bukken, afhankelijk natuurlijk van je voorkeur.

Maar waarom is de Almeerder gearresteerd? Dat wordt duidelijk in een trailer die hij daarop twittert. Daarin zien we dat hij de ‘Hollywood signs’ wil beklimmen. Hij filmt nog alle borden die aangeven dat dit verboden is. Ze hebben daar zelfs luidsprekers hangen waaruit continu een stem zegt dat je niet verder mag gaan.

Arrestatie Armoo

Nou, Armoo gaat dus ‘trespassing’ zoals dat in het Engels heet en wordt gearresteerd. Precies zoals de superster-in-wording blijkbaar had gewild. Hoe dit verder afloopt?

De Nederlandse YouTuber is bezig met zijn vakantievlogs vanuit Amerika. In de laatste vlog laat hij zijn huis zien in L.A. Venice, vlakbij het strand. Dat alles is prachtig. Wel sluipt er een fout in de titel van de vlog: ‘Huis & auto gekocht in Los Angeles’.

Armoo heeft helemaal niet het geld om een huis te kopen. Kijkers vroegen zich al af hoe hij dit allemaal kon betalen. Het gaat om een huurhuis en een huurauto. Die 2 manden dat hij daar wil blijven kost hem rond de 2000 euro. Daarnaast heeft de omstreden YouTuber ook een huis in Rotterdam.

In de radio-uitzending van Giel Beelen vertelde hij onlangs dat hij dat huis had gekocht. Klopt niet. Armoo verdient aardig met zijn YouTube-filmpjes, maar bij lange na niet genoeg om iets te kopen. Tenzij zijn achternaam Knol is.

In die laatste vlog vertelt hij ook 2 maanden in Los Angeles te blijven. Of dat in het huurhuis is wat hij ons laat zien of in de gevangenis moet nog blijken.  Wordt ongetwijfeld vervolgd. Foto: YouTube.

De trailer van de vlog die nog online moet komen:

Breaking news: Heerlijk, vandaag staat Armoo (eventjes) in de top 10 Youtube wereldwijd met het verlies van subscribers. Komt hij toch nog even in de belangstelling te staan. 🙂

Ik mag hopen dat hij na vrijlating nooit meer U.S.A. binnen mag en dat zijn terugkeer naar Nederland ook niet meer mogelijk is. Robin doet er beter aan incognito ver buiten Nederland een baan te zoeken zonder YouTube. Het is een etterbak eerste klas (de door hem gekochte 6 IPhones bij de MediaMarkt, bedoelt om weg te geven bij zijn winactie, heeft hij teruggebracht naar de Mediamarkt, de zogenaamde winnaars waren fake). Dat mensen afscheid van hem nemen op YouTube gaat nog niet hard genoeg. Zijn auto en huis in LA zijn fake. Kneus Robin geeft een rondleiding door het huis. Het tonen van eten en wat in de koelkast staat heeft niets met een home tour te maken, reden het huis is niet van hem. Sukkeltje eerste klas.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …