SnapKing Biedt Excusus Aan?! Update: SnapKing Beledigt Chinese Medewerkster McDrive

Armoowasright
2

armoowasright

Met Update! Wat voor ergs moet er wel niet zijn gebeurd als zowel Armoo als SnapKing hun excuses aan hun kijkers aanbieden? Hebben ze iemand vermoord? Sorry!

Laatste nieuws: SnapKing uit RTL MCN gezet vanwege racisme.

Moeilijk om te achterhalen waar het hier nu over gaat, maar als Armoo iets zelf als ‘walgelijk’ aanduidt moet het wel goed mis zijn. Ook zijn laatste filmpje ‘Inbreken kasteel België (weg gevlucht)!!’ is verwijderd door hemzelf van zijn kanaal. Maar waarschijnlijk heeft hij het niet over zijn laatste video op YouTube.

McDrive

Armoo twittert: ‘Auto filmpje waar ik in zit mbt MacDrive al heb ik niet veel gezegd. Wil toch mijn excuses aanbieden voor de mensen die zich beledigd voelen.’ Via Snapchat is te achterhalen dat het een filmpje betreft bij een McDrive in Duitsland, maar Armoo beweert dat hij er zelf geen schuld aan heeft. Wel bekent hij dat hij had moeten ingrijpen. Dus het gaat om het uitschelden van mensen in Duitsland. Daar moeten dan wel heel erg harde woorden zijn gevallen!

Sorry van SnapKing

Dat ze flink tekeer zijn gegaan kan je ook afleiden uit de excuses van SnapKing. ‘Wat ik deed kon natuurlijk niet. Ik wil mijn excuses aanbieden. Normaal scheldt ik nooit mensen uit, maar hé weet je.’

Nee, nog niet helemaal, maar SnapKing heeft blijkbaar zoveel mensen gekwetst dat zowel Armoo als SnapKing hun excuses aanbieden! Is dit weer een publiciteitsstunt? Paul heeft al laten weten er vandaag alles over te vertellen in zijn nieuwste KingAlert-aflevering. Wordt vervolgd. Foto: Snapchat.

Update: SnapKing beledigt Chinese

Update: In KingAlert wordt het Snapchat-filmpje getoond waarin je ziet en hoort waar het over gaat. In het kort: Armoo en SnapKing zijn in Duitsland en gaan naar de McDrive. Bij het ‘bestelraampje’ van de McDrive aangekomen worden ze geholpen door een medewerkster met een Chinees uiterlijk.  SnapKing (aka Tim) maakt het meisje uit ‘kut Chinees’ zonder aanwijsbare reden.

Dat doet hij niet 1 keer, maar blijft zo vaak doorgaan totdat ze het raampje sluit en iemand van de bewaking erbij wordt gehaald. Hoewel ze Nederlands niet kan verstaan begrijpt ze wel degelijk dat ze wordt beledigd. Stel dat ze dit in China zien dan heeft niet alleen SnapKing een probleem, maar Nederland als geheel.

KingAlert laat het filmpje zien. Vanaf 9.00 minuut zie je het discriminerende wangedrag. Lees ook: SnapKing achter Dee aan?

Soort zoekt soort. Zoals gezegd, hersenloze mensen met een beschaafd vermogen van een 2 jarige peuter. Daarnaast kan je ook voor kiezen om dit filmpje niet te plaatsen op Youtube. Robin is niet beter dan Snapking. Dat Paultje hier wellicht aandacht aan gaat geven wordt weer tenen krommend. De squad Almere subscribers gaan al weken hard omlaag en terecht. Maar ja, zoals het spreekwoord luid: de ene zijn dood is de ander zijn brood. Paultje gaat natuurlijk gedrag afkeuren, wel weer lief vertellen over de squad en vervolgens kruist hij ‘s avonds zijn vingers met de hoop dat zijn subscribers harder omhoog gaan. Gewoon voor eens en altijd dit soort gasten inclusief Job Grafhorst negeren en geen aandacht aan geven, dan sterven zij vanzelf uit. Je ziet ook aan beschaafde YouTubers dat sinds 2 maanden de groei er volledig uit is. De YouTubers die het hardst in de vlog roepen dat het hun werk, leven en inkomen is, komt voor het grootste deel bedrogen uit. Ga maar vast naar vacatures zoeken voor een (deeltijd) baan. (Denk aan Jill van Doorn, Job Grafhorst, Almere squad, David Harms (helaas, moet ik zeggen), Gio en zijn zus Melanie enz. enz. Als men niet “investeert” in het continue aanpassen van je content wordt het behoorlijk saai met gevolg verlies van subscribers en kijkers.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …