Armoo’s Dramatische Val YouTube-Kanaal

Armoo aantal views en abonnees
Armoowasright
5

Armoo aantal views en abonnees

Het zit Armoowasright niet mee. Zijn YouTube-kanaal verliest kijkers en abonnees bij de vleet. Afgelopen 30 dagen heeft hij een dramatische slecht cijfer gedraaid voor zijn doen: niet meer dan 2,7 miljoen views. Begin dit jaar had hij nog 9,5 miljoen views.

Het aantal abonnees is met ruim 4600 de afgelopen maand teruggelopen.

Afgelopen tijd merkte je al dat de jongen die bekendheid kreeg door neppranks en drama zoekende was naar een nieuw imago. Bij Giel Beelen liet hij zich zelfs als rapper kennen. Eerder had hij nog plannen om tijdens het EK een wereldstunt uit te halen. Dat ging niet door.

Ook had de YouTuber uit Almere grootste plannen om het te maken als vlogger. En dan wilde hij natuurlijk de beste worden. Hij vertrok naar Amerika voor een hele lange tijd, zo suggereerde Armoo. Het leek wel alsof hij voorgoed wilde emigreren! Maar zijn avonturen in de USA bleken veel minder bekeken dan zijn video’s hier in Nederland.

Omstreden

De ‘meest omstreden YouTuber van Nederland’ zoals Giel hem onlangs aankondigde, keert nauwelijks 2 weken nadat hij in New York was geland alweer terug naar Almere.

Op Twitter: ” Woensdag eindelijk back in Nederland. Ga de grond kussen man”.

Wat ook niet mee zat, Armoo werd de afgelopen week links en rechts ingehaald door Boef, Ismael en andere treitervloggers die het nieuws domineren. Zodra hij terug is in Nederland heeft hij nog heel wat werk te doen om zijn val te stoppen. Bron: Socialblade.com

In 3 dagen tijd (vr-za-zo) ruim 1.100 subscribers eraf. Er kwam een of andere filmpje van mister notright op YouTube met de vraag aan vrouwelijke voorbijgangers in Amsterdam of je s*x met Robin zou willen. Robin: vette content hoor! Wauwwww zo banaal en ordinair. Moet je vaker doen en je subs vliegen er nog harder af. Wellicht beter om een mayday filmpje te maken over je subscribers met in de titel “het gaat goed” prank !

Gut, eerst claimt Robin schreeuwerig vette content te gaan maken in USA. Gelukt? Nee!!! Zoals eerder geschreven alleen met zijn soortgenoot in het water gestaan en een kusje gegeven. Paultje alias King Alert kickt natuurlijk hierop en zegt uiteraard niets.

Ik zie nu op zijn twitter account:
<>

Robin blijf dan lekker weg!!! “Zware gekke dingen uploaden”. Niemand zit hierop te wachten. Nee, jouw content is bagger! Jij bent bagger en niemand zit te wachten op jouw zware gekke dingen! Wat ga jij dragen? 30 kg oud ijzer? Whahaha… dat kan jij niet eens tillen!

De grond kussen als jij terugkomt op Nederlandse bodem is al zwaar en gek genoeg! Schei toch uit Robin, ga een opleiding volgen (dolfijnenverzorger is wellicht een goed idee!) en stop met jouw bagger content op YouTube.

Oh ja, en jouw vriendjes die weer bagger content afleverde door in de AH producten in een winkelwagen te smijten, (smijt en gooiwerk) om dan express alles te laten scannen bij de kassa om dan niet af te rekenen, daar is het laatste ook nog niet over gezegd.

Val is nog niet hard genoeg. Mag nog veel meer subscribers eraf. Een flikker is hij niet, voor de rest is veel van toepassing op hem. Armoo liegt en bedriegt. Neppe win acties, alles recht praten wat krom is, zich anders voordoen dan wie hij is, pochen over materiele zaken die hij niet heeft enz. enz. Daarnaast een bar slecht content. Ik hoop dat AL zijn subscribers met hem afrekenen om het abonnement in te trekken. Zijn vriendjes gaan evenhard omlaag. Mijn onderbuik gevoel is dat Robin weer met een winactie komt zodat tijdelijk zijn subscribers omhoog vliegen. Robin claimde dat hij in de USA vette content zou afleveren. Wat hebben wij daar van gezien, NUL KOMMA NUL. Vooruit, één opname hoe hij in het water met zijn soortgenoot een dansje doet en een kusje geeft. Flauw gebracht, ik weet het, maar Robin vraagt er zelf om. Robin (en ook zijn vriendjes) horen niet thuis op YouTube.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …