Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoowasright
1

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland.

Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook nog eens tot nog toe in het Nederlands gezongen heeft? Volgens geruchten zou Armoo ruim 100.000 euro betaald hebben aan de Amerikaan.

Geld van onderwereld?

En Armoo heeft dat geld zelf niet dus heeft het moeten lenen. Kaj van der Ree (3FM en Juice/Concentrate) beweert zelfs dat dit uit de onderwereld afkomstig moet zijn want welke bank gaat nu hier geld aan lenen?

Ook het Engels wordt door onder andere dj Kaj en Igmar afgekraakt. ‘Ik vind dat Armoo nog even mag werken aan zijn Engelse accent’, zegt Igmar diplomatiek in Juice om het direct daarna aan te vullen met: ‘Ik vind het helemaal niks.’ En hij is niet de enige die kritiek levert op zijn Engelse uitspraak.

Qucee reageerde op Instagram stories ronduit negatief over het nummer. Hij kan alleen maar hoofdschudden bij het beluisteren van Armoo’s track.

Armoo uit Duitsland

Luisteraars zouden zich zozeer schamen voor Armoo dat ze onder de video reacties geven waaruit zou moeten lijken alsof Armoo uit Duitsland komt. ‘Ik maak me zorgen om Armoo’, zegt Kaj zelfs in een aflevering uit de serie van Juice.

Waarschijnlijk wilde Armoo met deze clip bewondering afdwingen van de Nederlandse scene. Het lijkt er echter op dat het slechts hoon en medelijden opwekt. En of Armoo hiermee wereldberoemd wordt? Hoewel 2 miljoen views op dit moment veel is voor Nederlandse begrippen, voor de rapper 6ix9ine is dit peanuts. Zijn clips scoren honderden miljoenen views.

Weinig vrienden

Wat dit in ieder geval duidelijk maakt is dat Armoo weinig vrienden in Nederland heeft gemaakt met zijn rare gedrag. En mocht hij het geld geleend hebben voor de clip dan zal Armoo er nog lang over doen om dit terug te betalen. Kaj twijfelt aan vreemdgaan-ontkenning Dee

Mein Gott, dieser deutsche Delfin. Einmal ein großer Prediger, immer ein großer Prediger. Ofwel Armoo moet oprotten uit het YouTube wereldje. Wel weet ik dat Armoo heel weinig eigen vermogen heeft. Als hij via via of door via via rapper 6ix9ine betaald heeft, is blijkbaar de geldschieter of oliedom of een marketingstrucje voor 6ix9ine toegepast, waar ik het licht nog niet van heb zien branden. Armoo zelf heeft geen rode cent! Armoo zijn bewegingen in de clip horen thuis bij de houterige bewegingen die bij een poppenkast voorstelling aan kleine kindertjes worden gegeven. Hij zingt euuh rapt (is dat wel rappen?) toch chinees? (PS: een aantal billen van de vrouwen vertonen ouderdoms kwalen). Deze clip ging bij mij meteen in het mapje prullenbak om daarna definitief te verwijderen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …

Armoowasright
2
SnapKing Biedt Excusus Aan?! Update: SnapKing Beledigt Chinese Medewerkster McDrive

Met Update! Wat voor ergs moet er wel niet zijn gebeurd als zowel Armoo als SnapKing hun excuses aan hun kijkers aanbieden? Hebben ze iemand vermoord? Sorry! Laatste nieuws: SnapKing uit RTL MCN gezet vanwege racisme. Moeilijk om te achterhalen waar het hier nu over gaat, maar als Armoo iets …