Acid Woedend Om ‘Zwakke Roddels’ KingAlert

Acid aka Nathan
nathan vandergunst
2

Acid aka Nathan

KingAlert beschuldigt Acid aka Nathan Vandergunst dat hij bij de DYTG een fan heeft weggestuurd omdat die een DoeMaarGamen T-shirt droeg. De leraar uit Almere liet tevens een filmpje zien van een huilend meisje die hij een handtekening zou hebben geweigerd.

Acid ontkent dit via Twitter. Hij is woedend dat KingAlert met deze “zwakke roddels” en “zonder bewijzen” aankomt. Hij belooft als tegenreactie met AcidAlert te komen.

Op DYTG afgewezen

Zijn verhaal: “ Ik ging weg van de DYTG, ik was moe al een hele dag bezig geweest met kijkers (zaterdag). Ik kom buiten en krijg een flip van allemaal kijkers. Na NOG een uur foto’s nemen besloot ik om toch door te gaan. TOEN kwamen er 2 meisjes met DMG truien die ik HEB AFGEWEZEN omdat ik weg wou.”

De opmerking dat hij niet met deze 2 fans op de foto wilde omdat ze de DMG truien droegen was slechts als grap bedoeld.

De 39-jarige YouTuber die andere jongeren graag de les leest beweert in zijn KingAlert aflevering dat zijn verhaal bevestigd is door crewleden van de DYTG. Acid zegt dat dit niet klopt: “Die waren er niet eens anders hadden ze wel geholpen.”

Strike

Acid voelt zich machteloos tegen de beschuldigingen van KingAlert omdat hij nu 2 weken van YouTube niet mag uploaden vanwege een strike.

Ook heeft KingAlert de pijnlijke aanval geopend zonder een weerwoord van de Belgische YouTuber. Acid heeft er schoon genoeg van en belooft vrijdag op een apart kanaal met zijn verhaal te komen. Dat kanaal wil hij AcidAlert noemen.

Acid aka Nathan krijgt met zijn versie van het verhaal bijval van meerdere twitteraars. Julia zegt dat de Belg “niks verkeerds gedaan heeft.” Ze twittert ook dat ze die reactie onder de video van TheKing77 gezet heeft maar verwijderd is.

Eerder was er ook ruzie ontstaan tussen de getalenteerde jongen uit Blankenberge en de Almeerder. De gezette leraar noemde de jongen “lelijk”. Acid plaatste daarop een video van Paul Goudsmit die met ontbloot bovenlijf aan het dansen is.

Laster

KingAlert die een paar weken geleden dreigde met rechtszaken tegen een aantal YouTubers waaronder Acid vanwege laster en haatzaaierij lijkt zich nu zelf hieraan schuldig te maken. Foto: Twitter.

Update: de video waarin deze beschuldigen worden geuit is inmiddels verwijderd door de YouTuber. Een kijker die erin voorkwam wilde niet in zijn filmpje verschijnen.

Zie ook: Kingalert dreigt met rechtszaak tegen YouTuber Acid
Acid wint Kids Choice Awards

De reactie van Acid.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …