Acid Voorspelt Einde Dutchtuber

nathan vandergunst

Acid Nathan

Acid (Nathan Vandergunst) heeft een pittige analyse gemaakt over de toekomst van de nepprankers. Hij voorspelt dat Armoowasright en DutchTuber zullen gaan verdwijnen. Ze zijn nu nog populair, maar ze moeten steeds extremer worden met hun vermaak om views te krijgen.

Volgens Nathan graven YouTubers als Job en Armoo een gat voor zichzelf dat steeds dieper wordt en waar ze op een gegeven moment niet meer uit kunnen komen.

Ruzie met de squad

Drama verkoopt. Dat merkte Acid toen hij vorig jaar ruzie kreeg met de ‘squad’. Eerst daalde het aantal subs om dezelfde avond nog huizenhoog te stijgen. Ruzies trekken views, dat weten Armoo en DutchTuber ook.

En niet alleen zij: ook YouTubers die weer video’s maken over die nepvechters profiteren ervan door ze zogenaamd te haten.

Volgens de grootste YouTuber van België zal hun populariteit niet lang meer duren. Want wat moet Job na al die nepontvoeringen en vechtpartijen nu nog meer doen om de kijker te vermaken?

Mochten Armoo en Job uit de trending lijst van YouTube verdwijnen dan zullen daar een aantal andere YouTubers zeker niet rauwig om zijn. Goede analyse van Nathan!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …