Acid Terroriseert Badgasten!

nathan vandergunst

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) is afgelopen vrijdag de badgasten in zijn woonplaats Blankenberge met een watergun te lijf gegaan.

Nietsvermoedende zonaanbidders werden door de YouTube-clown nat gespoten. Gelukkig kwamen de getroffen gasten hem niet achterna. Op 1 jongeman na!

Badgast achtervolgt Acid

Die ging verhaal halen en vroeg wat hij aan het doen was. Je zou zeggen: 1 verkeerde opmerking en Acid ligt gevloerd op het strand sterretjes te tellen. Maar Acid is niet meer te stoppen. Hij grijnsde zich door een flauwekul antwoord heen en toen de stevig gebouwde man even niet oplette spoot hij de badgast alsnog volop in zijn gezicht.

Rennen!

Daarna rende hij weg over het strand alsof zijn leven er vanaf hing – zo hard zijn dunne beentjes hem konden dragen – maar geluk voor de magere Acid: ook die getroffen jongeman liet het erbij. De hitte maakt iedereen week en vergevingsgezind.

Acid had eerder ook het plan om met bivakmuts zijn ’terreurdaad’ op het Belgische strand uit te voeren, maar heeft dat toch niet doorgezet.

Toeschouwers zouden zomaar kunnen denken dat er daadwerkelijk een terrorist bezig is en daar hebben ze in België weinig goede herinneringen aan. Waar wel zou je er spontaan aan kunnen toevoegen. Het levert in ieder geval een leuke en vooral voor Acid dan een gedurfde video op.

Als hij wat vaker video’s had geüpload en commerciëler bezig was geweest had Acid zondemeer de Belgische Enzo Knol kunnen worden. Maar misschien komt dat nog. Zie ook: Acid krijgt advocaat achter zich aan!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …