Acid Maakt Rapsong Tegen Armoowasright

nathan vandergunst
2

Acid nathan vandergunst

Acid (Nathan Vandergunst) is nooit een fan geweest van Armoowasright. Eerder had de Belgische YouTuber uit Blankenberge al voorspeld dat kanalen zoals die van Armoo (gevuld met neppranks) op een dag volledig zouden verdwijnen. Zodra kijkers genoeg hebben van zijn fakevideo’s zouden ze massaal weglopen en nooit meer terugkeren.

Armoo blocked Acid

Maar nu had Armoo hem op Twitter geblocked! De YouTuber uit Almere is zijn negatieve comments spuugzat. Als antwoord heeft Acid een disstrack (rapsong) gemaakt om Armoo nog eens flink de waarheid te vertellen.

Acid hoopt op minstens 30.000 likes. Dan gaat hij er een speciale videoclip van maken. Nu staat hij binnen 24 uur op ruim 21.000 likes. 1 van de reacties onder de video is van Armoo zelf. Hij lijkt het sportief op te vatten: ‘Haha, verwacht een disstrack terug. Hé maar geen haat man grappig gemaakt.’

Armoo’s kanaal verliest views

Armoo lijkt nog vrolijk. Toch als je kijkt naar het aantal views op zijn YouTube-kanaal dan zal hij daar wel wat zorgen over hebben. Zat hij begin februari 2016 nog op 9,5 miljoen views, de afgelopen 30 dagen (juni/juli) komt hij niet verder dan 5,3 miljoen views.

Acid heeft de afgelopen maand 3,6 miljoen views gehaald. Eerder (april) had hij 4,6 miljoen views met zijn gelijknamige YouTube-kanaal. Sindsdien heeft hij een aantal strikes op zijn kanaal ternauwernood overleefd. Ook heeft hij het een tijdje rustig aangedaan vanwege school.

Een verschil tussen Armoo en Acid is dat het voor de Belg nog steeds een hobby is, voor Armoo is YouTube zijn werk. (Bron: Socialblade.com). Foto: YouTube.

Content van deze genoemde personen is BAGGER slecht! Cijfer: 0 (NUL, als Robin en zijn vriendjes 0 niet als NUL kunnen lezen).

Armoo (Robin) en zijn vriendjes uit Almere wens ik een snelle neergang naar beneden, zowel in subscribers als in views. Hij en zijn vriendjes zijn ‘gestoorde’, onbeschofte, onvriendelijke, zeer brutale, onbeleefde, schofferende mensen en horen niet thuis op YouTube.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …

nathan vandergunst
Acid Terroriseert Badgasten!

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) is afgelopen vrijdag de badgasten in zijn woonplaats Blankenberge met een watergun te lijf gegaan. Nietsvermoedende zonaanbidders werden door de YouTube-clown nat gespoten. Gelukkig kwamen de getroffen gasten hem niet achterna. Op 1 jongeman na! Badgast achtervolgt Acid Die ging verhaal halen en vroeg …