Acid Krijgt Weer Advocaat Achter Zich Aan – Sunnieday Beschuldigt YouTuber Van Smaad

nathan vandergunst
5

YouTuber Acid (Nathan Vandergunst ) heeft een dreigend mailtje gekregen van Sunnieday, dat een HABBO-achtige spel aanbiedt. Nathan heeft hier een video over gemaakt getiteld ‘Gebanned van HABBO’. Daarin gaat de rebelse YouTuber uit Blankenberge flink tekeer in het spel en probeert mede-spelers het virtuele bed in te krijgen. Elke keer wordt hij gebanned en elke keer komt Nathan met een andere account weer binnen.

Sunnieday dreigt

Maar de video die hij hierover maakte is Sunnieday, de eigenaar van deze game, ook opgevallen. Nathan zet die email doodleuk op Twitter. Daarin lezen wij dat tot hun ‘verbazing’ zoals ze schrijven de inhoud ‘grotendeels bedoeld is om Sunnieday op een erg negatieve en haatzaaiende manier in de kijker te zetten.’ Ze beschuldigen hem verder van ‘laster en smaad’ in deze nogal klungelig aandoende mail.

Ze dreigen een advocaat ‘te Amsterdam’ in te schakelen als hij het filmpje niet offline haalt. En dan maar hopen dat de treiterBelg hiervan onder de indruk is van dit soort juridische bangmakerij. Niet dus, want Nathan is best wel wat gewend. Wat ze beter hadden kunnen doen is gewoon een klacht indienen bij YouTube vanwege schending van copyright en het varkentje is gewassen.

Zehbi-filmpje offline

De luidruchtige YouTuber heeft de video gewoon laten staan en die is inmiddels 77.000 keer gezien. Eerder had Nathan Vandergunst wel een filmpje offline gehaald toen hij een brief kreeg van een advocaat over zijn Zehbi-filmpje.

Hij had zijn moeder hierover verteld en na met een vriend met juridische kennis te hebben overlegd, besloot Nathan alsnog het filmpje van zijn account te verwijderen. Waarom de treiterende Belgische YouTuber nu wel de confrontatie aandurft is niet duidelijk.

Sunnieday staat hier juridische gezien goed, omdat het bedrijf door Nathan zwart wordt gemaakt. Hehe eindelijk krijgen Youtubers zoals deze een keer op hun kop. Denken alles maar te kunnen. Trouwens is Sunnieday een bedrijf net opgezocht. Lekker voor nathan

Sunnieday claimt auteursrecht, handelsmerkrechten, intellectuele eigendommen te hebben. Dat is grappig. Het is geen merk (staan niet in het merkenregister), het is geen bedrijf, intellectuele eigendom is van Habbo.

Dat het youtubers zijn betekend niet dat ze allemaal slecht zijn? En wat boeit het jou wat ze op internet gooien en of ze daardoor in de problemen komen? Wss ben je zo’n gappie van 40 die niks van dit soort dingen begrijpt dus beter ga je je eigen leventje leiden en anderen lekker laten gaan.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …