Acid Kleding Nu Ook Te Koop

Acid cap
nathan vandergunst
1

Acid cap

Nu is er ook Acid kleding te koop in zijn webshop. Voor € 21,99 kan je een Acid T-shirt kopen ‘ Het algemene T-shirt voor elke fan van Acid’ en een cap voor €  24,99.

De Acid sweatshirt komt je op € 34,99 te staan. Als je dit niet kan betalen is er ook een bracelet voor slechts € 3,49. Daar komen nog € 4,99 verzendkosten bij. Acid (Nathan Vandergunst) heeft zich met zijn eigen fankleding aangesloten bij een lange rij YouTubers die eigen merchandise verkopen.

Het is een teken dat de YouTuber ondertussen tot de grote ‘content creators’ is gaan behoren. Hoewel hij even een hobbeltje heeft te nemen vanwege een strike waardoor hij 2 weken niet mag uploaden, groeit zijn populariteit in Nederland.

200.000 abonnees

Inmiddels telt hij al meer dan 200.000 abonnees en heeft hij ruim 23 miljoen views op zijn kanaal. Leeftijdgenoten Ties en Gio hebben inmiddels 2 keer zoveel abonnees. Dat kan echter Acid snel gaan inlopen, zeker ook door de aandacht die hij krijgt van de leraar Paul aka KingAlert die hem zelfs eerder een rechtszaak dreigde aan te doen.

Het zal hem juist populairder maken onder de jongeren die de beschuldigingen van zedenprediker Paul alleen maar vermakelijk vinden.

De jongen uit de badplaats Blankenberge kondigt ook al aan met een pikvis T-shirt te komen die op zijn verjaardag op 3 augustus (?) voor het eerst mag gaan zwemmen. Of die met zo’n groot geslachtsdeel ook blijft drijven moeten we dus nog even afwachten.

Zie ook: Acid woedend om zwakke roddels KingAlert

Furtjuh jaloers op Acid

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …