Acid Heeft Genoeg Van KingAlert

Acid Nathan
nathan vandergunst
2

Acid Nathan

Paul Goudsmit aka KingAlert viel het op dat er een aantal YouTubers zijn die zich van hem afkeren. Ook kijkers vinden zijn kritiek op Enzo Knol niet kunnen. Acid (Nathan Vandergunst) sluit zich daar nu bij aan.

De Belg Acid heeft genoeg van de bemoeizucht van Paul die in het echte leven leraar is in Almere. Nijdig twittert hij: “Echt waar fuck censuur, fuck voorbeeldfunctie en fuck KingAlert“.

KingAlert had het in zijn laatste aflevering over de tweet van Acid waarin hij een ‘sarcastische’ opmerking maakte over Beautynezz. Acid had de Kids Choice Awards gewonnen en zij niet.

KingAlert berispte hem hierover en vond dat Nathan een beetje respect moest hebben voor collega’s. Ook had de getalenteerde Belg het woord ‘kanker’ gebruikt voor iemand die hem een strike op zijn kanaal had bezorgd.

Acid neemt KingAlert niet serieus

Maar van Acid  mag hij het dak op. Verwijzend naar het werk van Paul klaagt hij: “Je kan niks doen of je krijgt een preek van een leraar op YouTube? Hoe kan je dat serieus nemen?”

KingAlert behaalde onlangs op zijn andere kanaal theKing77nl ruim 100.000 abonnees, juist mede door de ‘onthullingen’ in de KingAlert-video’s.

Lees ook dit: Furtjuh (Rutger Vink) jaloers op Acid!
KingAlert kritiek op Enzo Knol

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …

nathan vandergunst
Acid Terroriseert Badgasten!

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) is afgelopen vrijdag de badgasten in zijn woonplaats Blankenberge met een watergun te lijf gegaan. Nietsvermoedende zonaanbidders werden door de YouTube-clown nat gespoten. Gelukkig kwamen de getroffen gasten hem niet achterna. Op 1 jongeman na! Badgast achtervolgt Acid Die ging verhaal halen en vroeg …