Acid Wint Kids Choice Awards

Acid - Nathan Vandergunst
nathan vandergunst
2

Acid - Nathan Vandergunst

Tot verrassing van velen heeft Acid (Nathan Vandergunst) de prijs voor beste vlogger van Nederland en België gewonnen!

Hij heeft daarmee de grootste Nederlandstalige YouTuber Enzo Knol verslagen! Ook Rutger Vink die zijn fans iedere dag opriep om op hem te stemmen heeft het onderspit moeten delven.

Het mag duidelijk zijn dat de Belgische YouTuber door het dolle is. Maar hij wist reeds een week geleden dat hij al GEWONNEN had! Hij moest al die tijd zijn mond houden. Tot nu toe dan.

Acid tegen Enzo

En hij had eerder nog kwaad gereageerd toen hij merkte dat hij bij de Kids Choice Awards moest opnemen tegen Enzo Knol. Voor hem stond het al vast dat de vlogger van meer dan een miljoen abonnees zou winnen. Maar Acid vergiste zich in zijn eigen populariteit.

Een jaar geleden voorspelde ik al dat Nathan de Belgische Enzo Knol zou worden. Inmiddels is de 16-jarige jongen uit Blankenberge de grootste Belgische YouTuber. Ook heeft hij al een paar keer in de krant gestaan en is meer media-aandacht op komst.

Waar zal dit eindigen? Welnu, het is Acid zelf die dit in zijn eigen handen heeft. 2016 is zonder meer het jaar waarin Acid definief is doorgebroken.

Zie ook: Furtjuh jaloers op Acid

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …

nathan vandergunst
Acid Terroriseert Badgasten!

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) is afgelopen vrijdag de badgasten in zijn woonplaats Blankenberge met een watergun te lijf gegaan. Nietsvermoedende zonaanbidders werden door de YouTube-clown nat gespoten. Gelukkig kwamen de getroffen gasten hem niet achterna. Op 1 jongeman na! Badgast achtervolgt Acid Die ging verhaal halen en vroeg …