Acid – Fuck KingAlert

Acid
nathan vandergunst
3

Acid (Nathan Vandergunst) is heel duidelijk wat hij vindt van KingAlert: “Fuck KingAlert”. Paul Goudsmit aka KingAlert gaat flink tekeer tegen iedere YouTuber die verkeerd doet.

Acid heeft al eerder aangegeven dat hij de kritiek van Paul beu is. In een video had de leraar uit Almere Acid aangesproken op zijn taalgebruik. Die had het woord ‘kanker’ gebruikt. Dat had betrekking op iemand die hem een strike op zijn YouTube-kanal had opgeleverd.

Bij de laatste KingAlert ging hij tekeer tegen een andere Belg: UnaGize. Die beschuldigde hij van onoprechtheid over de recente aanslagen in België.

Wat vindt Acid van KingAlert?

Acid maakt duidelijk met een opgestoken middelvinger in zijn laatste video wat hij hier van vindt. Nathan opent zijn video “Soorten mensen op feestjes” met een duidelijke ‘statement’ naar Paul: “Ik krijg de laatste tijd heel vaak de vraag: wat vind ik van KingAlert?”

Nou, de reactie van Acid laat niets aan duidelijkheid over: “Fuck KingAlert. Hij denkt dat hij de leraar is van YouTube!” En ook op Twitter gaat hij nu he-le-maal los op Paul.

Op de opmerking van de leraar dat hij lelijk is laat hij aan zijn moeder een foto zien van Paul Goudsmit. Hoe lelijk is hij? De moeder van Acid hoeft er geen seconde over na te denken: “Lelijk”.

Ook retweet de jonge Belg een GIF-afbeelding van KingAlert waarin de man zijn blote buik laat zien. Welke invloed Paul ook op andere YouTubers moge hebben, van Acid en UnaGize mag de leraar van YouTube het dak op. Meer: KingAlert dreigt met rechtszaak tegen Acid.

Lees ook: Furtjuh jaloers op Acid
Acid heeft genoeg van KingAlert

Een update van 28-03-2016, Paul blijft maar wauwelen. Hij denkt toch niet dat (jonge) kijkertjes en tieners ruim 73 minuten geconcentreerd naar zijn video van 04-04-2016 kunnen kijken in zijn hak op de tak verhaal waar hij een strijd voert met zichzelf en tegen een aantal mede youtubers. Laat staan dat jonge kijkertjes dit kunnen begrijpen om een normale conclusie te kunnen trekken. Na 4 minuten gaan de oortjes uit, omdat Paul door blijft leuteren op een monotone toon en constant van zich af mept omdat hij vindt dat veel zaken niet kunnen. Nog steeds een toename van bijzaken i.p.v. dat Paul terugkeert naar hoofdzaken. Op 02-04 vertelt hij in een yt video over een onafhankelijk professioneel team (wellicht een denktank). Ik dacht er inmiddels het mijne van 🙂 . Als Paul daadwerkelijk zo’n professioneel team zou hebben gehad, dan hadden zij hem nooit aangeraden op deze wijze en zo lang een youtube uitzending te maken. Paul jij babbelt en roeptoetert nog steeds veel te veel en jij gaat steeds weer je zelf uitleggen wie jij bent en wat jouw opvattingen over het leven zijn en wat jij daarmee van een ander verwacht. Dit werkt averechts omdat jouw opvattingen (denkwijze) niet altijd aansluit met mede youtubers. Natuurlijk kunnen een aantal zaken niet. Maar wat jij doet kan in een aantal gevallen ook zeker niet en daarbij steeds aan het langste eind te willen trekken dat lukt niet en daardoor kom jij steeds vaker jezelf tegen waardoor jij weer de ‘drang’ krijgt om jezelf te verdedigen. Jouw visuele cirkel is reeds waarneembaar. Paul, op deze wijze gaan jouw vingers steeds vaker en harder branden!

Het niveau van King Alert ofwel ‘Paul’ is bedroevend laag. Zijn, soms grove, taalgebruik laat zeer te wensen over. Hij spreekt zich zelf vaak genoeg tegen in zijn King Alert video’s, is zeer langdradig van stof en roeptoetert vaak. (voor diegenen die geen woordenboek hebben: veel praten om een ander te willen overklassen) Daarnaast is zijn content King Alert niet onafhankelijk genoeg. Te veel prive omstandigheden van mede youtubers worden breed uitgemeten (zie o.a. laatst de video met Fish en zo lang inhoudelijk stil staan bij Enzo Knol over zijn gekochte appartement). Dit heeft niets te maken om inhoudelijk een content van een youtuber te beoordelen wat er juist zo leuk aan is, of juist niet.

Paul wil zo graag een (yt) ster worden! Dit merk je in de meeste video’s wel als hij weer eens een sneer van een opmerking maakt over zijn eigen kanalen of over andere youtubers.

Hij bedoelt het vaak wel goed maar het komt gewoon niet goed over en het blijft onsamenhangend. Als hij zijn jonge kijkertjes iets wil bijbrengen zal hij toch flink moeten gaan trainen en oefenen in het presenteren, die hij dan later kan toepassen in King Alert. Het is beter dat hij minder vaak met zijn vinger bezwerend naar anderen wijst als hij zelf de zaken nog niet onder de knie heeft en daardoor hoofdzaken in bijzaken verzanden. Ik zie hem als een echte beginner.Paul kan het gedrag van een mede youtuber niet veranderen en dit is zonde van zijn energie. Hij kan er wel bij stilstaan en het in zijn King Alert over hebben als hij bovengenoemde onder de knie heeft.

Paul wil zo graag, maar heel groot worden laat staan een (yt) ster dat wordt hij op deze manier niet. Neemt niet weg dat hij laatst best aardig deed op een podium bij een meeting. Maar dat had niets met King Alert te maken. Hij blijft continue zoeken (scoren) naar “roem” maar hij gaat op de manier zoals hij nu doet nog zijn vingers eraan branden.

Ik ben het bijna volledig met je eens! Het heeft inderdaad wel iets met scoren maargoed als hij die kritieken geeft al dan niet terecht vind ik ook dat sommige er wat volwassener mee om mogen gaan. Wat dat betreft heeft unagize het nog op een geinige manier gedaan maar ik moet zeggen dat die nathan zich behoorlijk misdragen heeft met al zijn uitspraken zonder na te denken maargoed die komt ook gewoon voor zijn vriend op zullen we maar zeggen!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …