Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

Dee
7

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen.

Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het AD (Algemeen Dagblad) is het binnen 24 uur ruim 313.000 keer gelezen: vlogster Dee in tranen.

RTL Boulevard: vlogster Dee schrikt van handtastelijke man

In haar vlog geeft ze huilend aan dat een jongen haar tijdens Koningsnacht van achteren in haar kont kneep en haar broek omlaag trok. Opmerkelijk: toen ze de aanranding (want dat is het) aan 2 politieagenten vertelde leken ze haar verhaal niet te geloven.

Dat is nogal heftig. Ook al twijfelden men aan het verhaal, lijkt me dat de politie-agenten een beschuldiging van aanranding altijd serieus moeten nemen.

In haar weekvlog zie je overigens dat Dee het de volgende dag alweer een beetje is vergeten. Of ze alsnog aangifte doet is niet bekend.

Dee wil geen aangifte doen want ze wil niet bij de politie in de buurt komen want haar vriend Lars word gezocht door de politie want hij heeft aan een juwelenroof mee gedaan dus ze houden veel geheim

Walgelijk om te zeggen dat als er geen aangifte word gedaan dat het dan publiciteit of neiging tot extra reclame zou zijn voor haar vlogs.
Wellicht weet zij dat aangifte doen weinig tot geen zin heeft en zij deelt het met haar trouwe volgers!

En mag Dee even fijn zelf bepalen van jouw wat wel en wat niet haar taak is?
Dee bepaald zelf wel of zij wel of niet aangifte doet of jij het nu haar taak vind of niet dat bepaald ze zelf!!
Want het lijkt er namelijk op omdat jij zegt het is haar taak dat als zij dat niet doet je haar niet serieus neemt.
Dat blijkt wel uit het volgende dat je zegt dat het anders neiging heeft tot reclame voor der vlogs bah bah bah

Beste Maria,

Dee kiest er zelf voor een publiek persoon te zijn via haar instagram Youtube vlogs, Tevens studeert zij rechten. In beide heeft zij een voorbeeldfunctie. Op het moment dat zij in het openbaar melding maakt van een strafbaar feit rust op haar dan ook de taak om hier aangifte te doen, is zij van mening dat dat haar ervaring niet minder maakt kan ik dan enigzins begrijpen . Maar evenals iedere Nederlander en zij als Bner in het bijzonder rust op haar dan ook de taak aangifte te doen van een strafbaar feit.
Als zij wel dat verhaal deelt met haar publiek maar geen aangifte doet krijg ik de visioenen van andere Youtubers die dan verschillende gebeurtenissen gaan delen met ons waar je je de vraag kan stellen is dit wel zo gebeurd als jij dat nu vertel.
Ik heb geen enkele reden om aan het verhaal van Dee te twijfelen, maar ik vind ook op het moment dat je zo iets deelt er ook aangifte van moet doen.
Je moet je als influencer realiseren dat je invloed hebt op je volgers, zoals het aanprijzen van artikelen voor geld. Als je als Influencer dan wel het verhaal vertelt maar geen aangifte doet geef je volgens mij een verkeerd voorbeeld aan al die meisjes die jouw volgen,
Zoiets van ja meisjes dat kan ons overkomen en de politie lacht er maar een beetje om.

Prettige avond verder

Dee is rechtenstudente. Dus zij weet dat als er iets moet gebeuren. Dus zij zal aangifte moeten doen. Zeker nu vanwege de publiciteit. Denk dat zij daags na het voorval op vakantie vertrok haar vrijpleit van het nog niet aangifte doen.
Wordt er geen aangifte gedaan dan vraag ik me persoonlijk af waarom je wel de publiciteit zoekt maar geen stappen onderneemt. Je zou dan kunnen neigen naar extra reclame voor der vlogs. Overigens vind ik het haar taak om aangifte te doen alleen maar om de dader te laten zien dat je hier niet ongestraft mee weg komt.

Een taak? dat maak jij ervan! zij bepaald zelf! BNer of niet! youtuber of niet! zij bepaald niet jij!
En welke visioenen jij krijgt is toch echt meer jouw probleem!
Als jij niet inziet dat zij echt huilde ben jij echt harteloos
En jij mag vinden dat zij aangifte moet doen maar Dee mag er ook voor kiezen om dit niet te doen omdat het weinig uitmaakt in de praktijk!
Alleen maar aangifte doen omdat anders mensen zoals jij haar verhaal niet 123 geloven en dan gelijk denken dat ze het voor de fame doet Bah!
En ja voor dit soort dingen doet de politie niks dat is helaas de realiteit en of ze er om lachen maak jij ervan.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …