500 MILJOEN KEER ENZO KNOL

Nieuws

Enzo twittert ineens: “OMFG dit is niet normaal. NIET NORMAAL.” Nee, Enzo heeft dit keer geen wind gelaten of iemand geprankt. De YouTube-video’s van Enzo Knol zijn inmiddels 500 miljoen keer bekeken!

Dat is een half miljard keer! Hiermee is de vlogger wel de meest succesvolste Nederlandstalige YouTube-ster van Nederland.

Enzo Knol bij Zapplive. Foto: Twitter

1 Miljoen keer per dag

En het gaat maar door. Inmiddels worden zijn vlogs binnen een week meer dan 300.000 keer bekeken. En iedere dag worden zijn vlogs en gamevideo’s ruim 1 miljoen keer afgedraaid. Dat was een paar maanden nog niet zo. Wat betekent dat Enzo steeds populairder wordt en steeds meer mensen Enzo Knol weten te ontdekken.

Tot nog toe heeft hij vooral jongeren tot fan, maar dat zal de komende jaren wel gaan veranderen.

Enzo entertainer

Net zoals sterren als Bassie en Adriaan en zelfs K3 bij het grote publiek geliefd zijn, zo zal dat ongetwijfeld ook met de clown/entertainer Enzo gebeuren. Zijn laatste optreden bij RTL Late Night zal zijn bekendheid buiten YouTube alleen maar groter maken.

Leed

Dat interview was bijzonder, want voor even liet Enzo via Humberto een serieus gezicht zien waar een hoop leed achter schuil ging. Dat heeft hij nu achter zich gelaten. Samen met Dee gaat hij een mooie toekomst tegemoet en wij zullen daarvan mogen meegenieten.

Zie Enzo Knol in Tranen.

Doorbraak

De doorbraak naar het grote publiek moet wel de fanmeeting in Utrecht zijn. Daar had hij wel vaker met fans afgesproken. Bij eerdere meetings waren er enkele tientallen op afgekomen. Maar dit keer liep het anders. Enzo werd nationaal nieuws en iedereen wilde weten: wie is die jongeman uit Drenthe?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …