3FM Kaj Maakt Kans Op Gouden RadioRing En Gouden Toekomst!

kaj van der ree
Kaj van der Ree

Kaj van der Ree – dj en YouTuber – maakt kans niet alleen op de Gouden RadioRing. Ook is hij samen met Gerard Ekdom (radio 2) en Stefan Stasse genomineerd voor beste radioman.

Op 25 januari wordt bekend gemaakt wie de begeerde Ring heeft gewonnen waar 24 uur van tevoren door het publiek op kan worden gestemd. Spannend voor Kaj die nauwelijks een jaar geleden is begonnen met zijn nachtprogramma op vrijdag- en zaterdagnacht.

Dat baantje heeft hij in zijn schoot geworpen gekregen nadat de voormalige Hagenees bij 3FM werd uitgenodigd om over zijn YouTube-kanaal Zu5e te praten. Giel Beelen viel hem op en nadat Kaj hem had gesmeekt om een baantje voor hem te regelen kreeg hij de tijdslot bij 3FM. Kaj heeft in 2017 afscheid genomen van Zu5e dat hij met 2 vrienden was begonnen.

YouTuber Kaj

Ondertussen heeft hij zijn eigen YouTube-kanaal Kaj weer nieuw leven ingeblazen door geregeld te vloggen. Daarin komt vaak zijn jeugdvriend Milan Knol in voor omdat Kaj inmiddels is verhuisd van Den Haag naar gemeente Soest en nu samenwoont met de bekende YouTuber.

Ook Enzo die dichtbij woont figureert erin en twee kuikens die hij spontaan ergens bij een boer heeft gekocht.

Concentrate

Kaj werkt tevens voor het YouTube-kanaal Concentrate dat eigendom is van RTL. Het leven lijkt hem makkelijk af te gaan, als je zo zijn video’s bekijkt. Werk bij de commerciële omroep RTL, de publieke omroep BNN-VARA  en ook nog eens zijn eigen YouTube-kanaal met inmiddels 200.000 abonnees.

Als daar ook nog eens de RadioRing erbij komt, dan kan zijn carrière niet meer stuk. Behalve dan de borden die hij geregeld in zijn vlogs stuk gooit.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16
Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van …

Kaj van der Ree
6
Kaj van der Ree Twijfelt Aan Ontkenning Vreemdgaan Dee!

Kaj van der Ree heeft in een aflevering van Juice twijfels geuit over het verhaal van Dee. Dat is zo speciaal omdat Kaj weet hoe het werkelijk is gegaan tussen Enzo en Dee! Dee ontkent De ex van Enzo beweerde in een Q en A op het kanaal van Quin …

Kaj van der Ree
4
Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen? Ochtendshow? Kaj zegt dus met een strak gezicht …