3FM Kaj Krijgt Steun YouTubers Voor Gouden RadioRing

Kaj van der Ree
5

In een speciale filmpje op Insta vraagt de aparte Kaj aan zijn volgers om hem te steunen voor de Gouden RadioRing. Want Kaj van der Ree is niet alleen een populaire YouTuber, maar ook dj bij 3FM op vrijdag- en zaterdagnacht.

5 genomineerden RadioRing

Het is hem al gelukt om door te dringen tot de 5 genomineerden voor deze felbegeerde ring. Nu is de tweede en definitieve ronde waarin hij alle steun kan gebruiken.

Zijn tegenstanders zijn in radioland nog een stuk groter dan hij met de meest geduchte van allemaal: de gezette Gerard Ekdom die ook zijn volle gewicht heeft aangewend om de felbegeerde prijs te winnen. Dat is hem al 2 keer eerder gelukt, maar de volgevreten dj wil meer!

Help Kaj

Wil je Kaj helpen die ring weg te kapen voor de ‘bejaarde’ mediareuzen? SMS RING 2 naar 9090 of bel 0909-8852

Steun heeft hij al toegezegd gekregen van onder andere LinkTijger, Joost Bouhof en Jesper Kleynen. Ook 3FM dj Domien Verschuuren heeft zich achter de YouTuber/dj geschaard. Uitslag donderdag 25 januari om 20.00. Meer info.

Kaj is bekend geworden als lid van Zu5e dat hij vorig jaar heeft verlaten. De laatste tijd maakt hij aparte vlogs waarin hij zijn huisgenoot Milan Knol flink te grazen neemt, maar ook Enzo wordt niet gespaard als hij zijn broer komt opzoeken. Zie ook: Enzo Knol spuit benzine (sorry: diesel) in mond van Kaj / Alle berichten over Kaj

Wel grappig dat de admin van deze site wel de moeite neemt om ‘Eckdom’ te wijzigen in ‘Ekdom’, maar de onzinnige beledigingen gewoon laat staan + de comments daarover negeert. Ik stuur dit artikel wel even per twitter naar Gerard.

Beetje kinderachtig om Gerard Ekdom (ja, het is Ekdom, niet Eckdom) zo weg te zetten als ‘gezette’ en ‘volgevreten’ dj.
Niet erg professioneel

Vind dat over Gerard eckdom een beetje raar als ik eerlijk mag zijn, je zegt toch ook niet over KAJ, drugsgebruikende KAJ? (Waar ik btw niet van weet of t waar is, maar lees dat soms ergens…)

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16
Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van …

Kaj van der Ree
6
Kaj van der Ree Twijfelt Aan Ontkenning Vreemdgaan Dee!

Kaj van der Ree heeft in een aflevering van Juice twijfels geuit over het verhaal van Dee. Dat is zo speciaal omdat Kaj weet hoe het werkelijk is gegaan tussen Enzo en Dee! Dee ontkent De ex van Enzo beweerde in een Q en A op het kanaal van Quin …

Kaj van der Ree
4
Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen? Ochtendshow? Kaj zegt dus met een strak gezicht …