3FM-dj Kaj Dronken? Wordt Milan Knol Zijn Sidekick?

Zu5e - Kaj
3

3FM-dj en YouTuber Kaj van der Ree was vannacht weer terug op de radio. Die verliep nogal chaotisch. Later in de show zegt hij ook: ‘Ik wil chaos’. En dat lukt.

Minutenlang blijft hij aan de praat met iemand die inbelt met pech langs de weg. Muziek lijkt even ondergeschikt te worden. Op een gegeven moment kreeg de Hagenees een appje van collega Domien met de vraag of hij dronken was?

Welke band?

Kaj ontkende dat. Milan Knol die erbij zat in de studio wist de luisteraar ook te vertellen dat Kaj zich wel erg slecht voorbereidde. 10 minuten voor het programma komt hij binnen en wist zich niet te herinneren welke band hij had uitgenodigd.

Wat dat betreft lijkt de aanwezigheid van zijn vriend Milan wel noodzakelijk. Die stelt de uitgenodigde band nog wat vragen, voornamelijk over hun html-website die ze niet hebben bijgehouden.

Wordt Milan sidekick Kaj?

De YouTube-ster Knol is al voor de derde keer aanwezig bij 3FM en ontwikkelt zich als een uitstekende sidekick voor Kaj, hoewel hij daar eigenlijk gewoon zit als gast. De broer van Enzo staat ook niet op de paylist van 3FM, maar wordt gewoon door Kaj gebruikt als steunpilaar voor zijn radio-show. De beide jongemannen kennen elkaar al sinds hun jeugd.

Milan zit nog 2 keer in de show als sidekick. Dj-Kaj:’Daarna moeten kijken of je nog een contractje krijgt.’ Het kan raar lopen, vooral als je wat op hebt. Zie ook: Kaj aangenomen als radio-dj bij 3FM

Ik heb het over een paylist, dus niet playlist met een l. Op dit moment krijgt Milan hier geen geld voor zijn werk op 3FM, maar misschien later wel.

De losbandige en soms ook vergeetachtige Kaj zal op deze manier niet lang op de radio te horen zijn. Milan die op dit moment moeilijk heeft (hij moet zich zelf herpakken) wordt door zijn vrienden en door Enzo op sleeptouw genomen.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zu5e - Kaj
10
Kaj van der Ree Schokt Door Sekspraat Met Tieners -BNNN/VARA Ontslaat YouTuber

Schokkend nieuws: 3FM dj Kaj van der Ree heeft zich ingelaten met minderjarige meisjes. Via chatgesprekken probeerde de bekende YouTuber deze meisjes te pushen tot het zenden van naaktfoto’s. Update: De ontwikkelingen gaan ineens heel erg snel: BNN/VARA stopt samenwerking met Kaj van der Ree! Dat onthult RTL Boulevard. De …

Enzo Knol
Kaj van der Ree Adviseert Enzo Knol Om Ermee Op te Houden

Kaj van der Ree – tegenwoordig dj van 3FM en mede-lid van het YouTube-kanaal Concentrate – vindt dat de grootste YouTuber van Nederland Enzo Knol maar eens moet stoppen met vloggen! Dat vertelt hij doodleuk in de Metro.  ‘Hij is een goede vriend van mij en wat hij doet is heel …

Kaj steek middelvinger op
Zu5e - Kaj
Kaj van Zu5e Stopt? – Steekt Middelvinger Op Naar Fans

  Kaj geeft in zijn laatste video aan dat de inhoud van Zu5e gaat veranderen. Wat er precies verandert schets hij in de video “Kaj Stopt???”. Zie ook: Kaj trekt in bij vriend Milan Knol Kaj heeft het ondertussen druk met werk voor Concentrate.nl Dat is een commercieel platform waar meerdere YouTubers met …