3 FM DJ Kaj Trekt In Bij Vriend Milan Knol

Kaj van der Ree
1

Kaj van der Ree (3FM dj en YouTuber) is ingetrokken in het huis van Milan Knol. In de vlog van Milan ‘Ik ga samenwonen met…’ zien we hoe de Hagenees zijn spulletjes neerzet in de villa met zwembad dat zijn vriend onlangs voor ruim een half miljoen euro (!) kocht in Soesterberg.

In die buurt wonen wel meer ‘beroemdheden’. Iets verderop in Soest wonen onder andere radio 2 dj Gerard Ekdom, rocker Jet Rebel en roddelneef Luuk Ikkink (RTL Boulevard) en in Zeist vlogkoning Enzo Knol.

Vriendschap Kaj en Knol

De vriendschap tussen Kaj en Milan bestaat al een lange tijd. Kaj kent de gebroeders Knol van de tijd dat ze op dezelfde school zaten in Scheveningen. Kaj zat in dezelfde klas als de uit Drenthe afkomstige Milan, terwijl zijn kleine broertje Enzo Knol 2 klassen lager zat.

Toen ze eenmaal volwassen waren hebben ze elkaar weer gevonden via YouTube. Beiden hebben nog samengewoond in Groningen op een kamertje, in een tijd dat ze geen cent hadden. Wat dat betreft is de villa waar ze nu wonen een heel stuk ruimer.

De rebelse radio-dj heeft zijn YouTube-kanaal Zu5e een aantal jaren geleden nieuw leven ingeblazen met dank aan Milan en Enzo. Dat kanaal heeft hij inmiddels weer achter zich gelaten. Ook komt Kaj in een aantal vlogs van Enzo voor wat altijd goed is voor je eigen YouTube-populariteit.

Kaj en Giel

De persoon Kaj beviel Giel Beelen wel die hem voor zijn eigen YouTube-kanaal Giels een keer interviewde. Giel heeft nog vlak voor zijn vertrek bij 3FM geregeld dat Kaj een radioshow in de weekendnacht kreeg. Onlangs noemde Giel hem in een tweet zijn ‘zoon’. Daarbij verwacht de ‘oude’ Giel dat de nieuwe dj van 3FM zich net zo rebels zal gedragen als zijn geestelijke vader.

Milan heeft een aantal keren als sidekick gefungeerd in de radioshow van Kaj. De YouTuber van DagelijksHaaDee is ermee gestopt omdat hij er niks voor betaald kreeg. De dj werkt tevens voor NPO tv waar hij een aantal documentaires voor gemaakt heeft en het YouTube-kanaal Concentrate dat van RTL is. Kaj heeft inmiddels zelf ook een vlog op zijn kanaal gezet over de verhuizing: Ik ga samenwonen met…Milan Knol. Foto: YouTube. Zie ook Kaj niet populair bij collega-dj’s van 3fm

Niets nieuws onder de zon. Het “gay stelletje” hebben elkaar al langer gevonden. Kaj komt met zijn laten en doen wel erg “gay” rebels over.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kaj van der Ree
4
Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen? Ochtendshow? Kaj zegt dus met een strak gezicht …

Kaj van der Ree
Kaj 3FM Haalt 1 April Grap Uit Met Luisteraars

Kaj van der Ree van 3FM en zijn sidekick Milan Knol hebben bijna een uur lang hun luisteraars voor de gek gehouden door een oude opname uit te zenden. De originele uitzending was nog van vorig jaar! Om niet te snel door de mand te vallen hadden ze voor de …

Dee
Dee Onverwachts Bij Kaj 3FM En Waar Was Milan Knol Vorige Week?

Onverwachts duikt Dee van der Zeeuw – vriendin van Enzo Knol – op in het radioprogramma van Kaj van der Ree bij 3FM. Ze blijkt mee te zijn met haar vriendinnen Melanie en Lisa Kolster die als YouTubers zijn uitgenodigd door Kaj van der Ree, de ‘ex’ van YouTube-kanaal Zu5e. Kaj …