3 FM DJ Kaj Trekt In Bij Vriend Milan Knol

Kaj van der Ree
1

Kaj van der Ree (3FM dj en YouTuber) is ingetrokken in het huis van Milan Knol. In de vlog van Milan ‘Ik ga samenwonen met…’ zien we hoe de Hagenees zijn spulletjes neerzet in de villa met zwembad dat zijn vriend onlangs voor ruim een half miljoen euro (!) kocht in Soesterberg.

In die buurt wonen wel meer ‘beroemdheden’. Iets verderop in Soest wonen onder andere radio 2 dj Gerard Ekdom, rocker Jet Rebel en roddelneef Luuk Ikkink (RTL Boulevard) en in Zeist vlogkoning Enzo Knol.

Vriendschap Kaj en Knol

De vriendschap tussen Kaj en Milan bestaat al een lange tijd. Kaj kent de gebroeders Knol van de tijd dat ze op dezelfde school zaten in Scheveningen. Kaj zat in dezelfde klas als de uit Drenthe afkomstige Milan, terwijl zijn kleine broertje Enzo Knol 2 klassen lager zat.

Toen ze eenmaal volwassen waren hebben ze elkaar weer gevonden via YouTube. Beiden hebben nog samengewoond in Groningen op een kamertje, in een tijd dat ze geen cent hadden. Wat dat betreft is de villa waar ze nu wonen een heel stuk ruimer.

De rebelse radio-dj heeft zijn YouTube-kanaal Zu5e een aantal jaren geleden nieuw leven ingeblazen met dank aan Milan en Enzo. Dat kanaal heeft hij inmiddels weer achter zich gelaten. Ook komt Kaj in een aantal vlogs van Enzo voor wat altijd goed is voor je eigen YouTube-populariteit.

Kaj en Giel

De persoon Kaj beviel Giel Beelen wel die hem voor zijn eigen YouTube-kanaal Giels een keer interviewde. Giel heeft nog vlak voor zijn vertrek bij 3FM geregeld dat Kaj een radioshow in de weekendnacht kreeg. Onlangs noemde Giel hem in een tweet zijn ‘zoon’. Daarbij verwacht de ‘oude’ Giel dat de nieuwe dj van 3FM zich net zo rebels zal gedragen als zijn geestelijke vader.

Milan heeft een aantal keren als sidekick gefungeerd in de radioshow van Kaj. De YouTuber van DagelijksHaaDee is ermee gestopt omdat hij er niks voor betaald kreeg. De dj werkt tevens voor NPO tv waar hij een aantal documentaires voor gemaakt heeft en het YouTube-kanaal Concentrate dat van RTL is. Kaj heeft inmiddels zelf ook een vlog op zijn kanaal gezet over de verhuizing: Ik ga samenwonen met…Milan Knol. Foto: YouTube. Zie ook Kaj niet populair bij collega-dj’s van 3fm

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaj steek middelvinger op
Kaj van der Ree
16
Reageert Kaj van der Ree Voor Het Eerst Op Seksrel?Komt Terug “waar ik gestopt ben”.

Heeft de wegens seksueel overschrijdend gedrag in ongenade gevallen YouTuber Kaj van der Ree voor het eerst weer iets van zich laten horen? En wel onder een artikel van deze blog over Dylan Haegens. Die had in de podcast van Ruud de Wild vertelt te ‘walgen’ van het gedrag van …

Kaj van der Ree
6
Kaj van der Ree Twijfelt Aan Ontkenning Vreemdgaan Dee!

Kaj van der Ree heeft in een aflevering van Juice twijfels geuit over het verhaal van Dee. Dat is zo speciaal omdat Kaj weet hoe het werkelijk is gegaan tussen Enzo en Dee! Dee ontkent De ex van Enzo beweerde in een Q en A op het kanaal van Quin …

Kaj van der Ree
4
Kaj Neemt Ochtendshow 3FM Over? Praat Zomaar Met Psycholoog

Is dit een grap? Kaj van der Ree beweert in zijn laatste nachtprogramma van afgelopen zaterdag dat hij de ochtendshow krijgt van 3FM. Binnenkort verhuist Domien Verschuuren die nu nog de ochtendshow heeft naar Qmusic. Maar wie gaat dat gat nu opvullen? Ochtendshow? Kaj zegt dus met een strak gezicht …