2 Methodes Om Gratis Milkshake Te Fixen Bij McDonald’s

Alle YouTubers

Enzo Frieser laat in zijn video zien hoe je gratis milkshakes van McDonald’s kan scoren. Via de vliegtuigmodus op je smartphone zou je elke keer weer die truc kunnen herhalen zoals hij laat zien. Volgens Enzo heeft hij zelf deze hack uitgevonden.

Gratis

Zijn vriend Jesse heeft een andere methode ontdekt: gewoon de McDonald’s app opnieuw downloaden en je komt wederom in aanmerking voor een gratis toetje van de hamburgergigant.

Zo zullen er wel meer trucs zijn om hiermee weg te komen, maar in hun video laten ze zien hoe kinderlijk eenvoudig dit is. Wel gaan ze elke keer naar een andere McDonalds om hun hack uit te voeren.

Milkshakes

Het is natuurlijk wel de vraag wat ze met zoveel gratis gescoorde milkshakes moeten beginnen. Aan het einde ervan verdwijnt dan ook het grootste gedeelte van de buit in de vuilnisbak.

Zal McDonald’s het erg vinden? Ze zullen vast er rekening mee hebben gehouden dat hun app zo makkelijk om de tuin te leiden is.  Maar om iets waterdicht te maken zodat fraude niet meer mogelijk is zal ze waarschijnlijk nog veel meer geld kosten. Zie ook: McDonald’s verhoogt de prijzen?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …