2 Methodes Om Gratis Milkshake Te Fixen Bij McDonald’s

Alle YouTubers

Enzo Frieser laat in zijn video zien hoe je gratis milkshakes van McDonald’s kan scoren. Via de vliegtuigmodus op je smartphone zou je elke keer weer die truc kunnen herhalen zoals hij laat zien. Volgens Enzo heeft hij zelf deze hack uitgevonden.

Gratis

Zijn vriend Jesse heeft een andere methode ontdekt: gewoon de McDonald’s app opnieuw downloaden en je komt wederom in aanmerking voor een gratis toetje van de hamburgergigant.

Zo zullen er wel meer trucs zijn om hiermee weg te komen, maar in hun video laten ze zien hoe kinderlijk eenvoudig dit is. Wel gaan ze elke keer naar een andere McDonalds om hun hack uit te voeren.

Milkshakes

Het is natuurlijk wel de vraag wat ze met zoveel gratis gescoorde milkshakes moeten beginnen. Aan het einde ervan verdwijnt dan ook het grootste gedeelte van de buit in de vuilnisbak.

Zal McDonald’s het erg vinden? Ze zullen vast er rekening mee hebben gehouden dat hun app zo makkelijk om de tuin te leiden is.  Maar om iets waterdicht te maken zodat fraude niet meer mogelijk is zal ze waarschijnlijk nog veel meer geld kosten. Zie ook: McDonald’s verhoogt de prijzen?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …