2 Methodes Om Gratis Milkshake Te Fixen Bij McDonald’s

Alle YouTubers

Enzo Frieser laat in zijn video zien hoe je gratis milkshakes van McDonald’s kan scoren. Via de vliegtuigmodus op je smartphone zou je elke keer weer die truc kunnen herhalen zoals hij laat zien. Volgens Enzo heeft hij zelf deze hack uitgevonden.

Gratis

Zijn vriend Jesse heeft een andere methode ontdekt: gewoon de McDonald’s app opnieuw downloaden en je komt wederom in aanmerking voor een gratis toetje van de hamburgergigant.

Zo zullen er wel meer trucs zijn om hiermee weg te komen, maar in hun video laten ze zien hoe kinderlijk eenvoudig dit is. Wel gaan ze elke keer naar een andere McDonalds om hun hack uit te voeren.

Milkshakes

Het is natuurlijk wel de vraag wat ze met zoveel gratis gescoorde milkshakes moeten beginnen. Aan het einde ervan verdwijnt dan ook het grootste gedeelte van de buit in de vuilnisbak.

Zal McDonald’s het erg vinden? Ze zullen vast er rekening mee hebben gehouden dat hun app zo makkelijk om de tuin te leiden is.  Maar om iets waterdicht te maken zodat fraude niet meer mogelijk is zal ze waarschijnlijk nog veel meer geld kosten. Zie ook: McDonald’s verhoogt de prijzen?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …