2 Methodes Om Gratis Milkshake Te Fixen Bij McDonald’s

Alle YouTubers

Enzo Frieser laat in zijn video zien hoe je gratis milkshakes van McDonald’s kan scoren. Via de vliegtuigmodus op je smartphone zou je elke keer weer die truc kunnen herhalen zoals hij laat zien. Volgens Enzo heeft hij zelf deze hack uitgevonden.

Gratis

Zijn vriend Jesse heeft een andere methode ontdekt: gewoon de McDonald’s app opnieuw downloaden en je komt wederom in aanmerking voor een gratis toetje van de hamburgergigant.

Zo zullen er wel meer trucs zijn om hiermee weg te komen, maar in hun video laten ze zien hoe kinderlijk eenvoudig dit is. Wel gaan ze elke keer naar een andere McDonalds om hun hack uit te voeren.

Milkshakes

Het is natuurlijk wel de vraag wat ze met zoveel gratis gescoorde milkshakes moeten beginnen. Aan het einde ervan verdwijnt dan ook het grootste gedeelte van de buit in de vuilnisbak.

Zal McDonald’s het erg vinden? Ze zullen vast er rekening mee hebben gehouden dat hun app zo makkelijk om de tuin te leiden is.  Maar om iets waterdicht te maken zodat fraude niet meer mogelijk is zal ze waarschijnlijk nog veel meer geld kosten. Zie ook: McDonald’s verhoogt de prijzen?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …