2 Methodes Om Gratis Milkshake Te Fixen Bij McDonald’s

Alle YouTubers

Enzo Frieser laat in zijn video zien hoe je gratis milkshakes van McDonald’s kan scoren. Via de vliegtuigmodus op je smartphone zou je elke keer weer die truc kunnen herhalen zoals hij laat zien. Volgens Enzo heeft hij zelf deze hack uitgevonden.

Gratis

Zijn vriend Jesse heeft een andere methode ontdekt: gewoon de McDonald’s app opnieuw downloaden en je komt wederom in aanmerking voor een gratis toetje van de hamburgergigant.

Zo zullen er wel meer trucs zijn om hiermee weg te komen, maar in hun video laten ze zien hoe kinderlijk eenvoudig dit is. Wel gaan ze elke keer naar een andere McDonalds om hun hack uit te voeren.

Milkshakes

Het is natuurlijk wel de vraag wat ze met zoveel gratis gescoorde milkshakes moeten beginnen. Aan het einde ervan verdwijnt dan ook het grootste gedeelte van de buit in de vuilnisbak.

Zal McDonald’s het erg vinden? Ze zullen vast er rekening mee hebben gehouden dat hun app zo makkelijk om de tuin te leiden is.  Maar om iets waterdicht te maken zodat fraude niet meer mogelijk is zal ze waarschijnlijk nog veel meer geld kosten. Zie ook: McDonald’s verhoogt de prijzen?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …