Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ‘tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien is.

Foto verwijderd

Diezelfde foto had ze vorige week ook al geplaatst maar snel weer offline gehaald. Een twitteraar die de foto had overgenomen op haar account had ze vriendelijk verzocht die ook weg te halen. Blijkbaar had ze in een emotionele opwelling de foto erop gezet.

Verder vertelt Jill niets over Claudi, ook niet waaraan ze is overleden. Toch kan je aan de beschrijving op Instagram afleiden dat de vrouw die ongeveer 50 jaar moet zijn geweest een einde aan haar leven heeft gemaakt.

Milan verrassen

Sinds een tijdje is Jill overgeschakeld van een dagelijkse vlog naar een weekvlog. De laatste dag, vrijdag, heeft ze echter niet gefilmd omdat ze het niet meer kon opbrengen, geraakt als ze is door de dood van Claudi. Het was de dag dat ze Milan wilde verrassen, samen met de familie, vanwege de 1 miljoen abonnees die hij behaalde met zijn YouTube-kanaal DagelijksHaaDee.

Dat feestje zal dan wel te zien zijn in de vlog van Enzo Knol, want die was ook aanwezig. Dit is niet de eerste sterfgeval dat Jill treft. Eerder had ze haar zus Ellen na een jarenlange strijd tegen kanker verloren. Toen had ze ruim een week niet meer gevlogd om het verdriet te verwerken. Zie ook: Jill’s zus Elllen overleden

One Response

Add a Comment