Milan Knol En Jill Voor Even Weer Samen Bij 3FM

Milan Knol
1

Milan Knol verscheen onverwacht weer met zijn ex-vriendin Jill van Dooren (CrocoJill) op zijn Instastories. Jill was afgelopen vrijdagnacht te gast bij de radioshow van 3FM Kaj van der Ree. Die wordt sinds vorige week samen gepresenteerd met Milan Knol! Bijzonder, want Kaj en Milan wonen ook bij elkaar in een villa in Soesterberg die eigendom is van Milan.

Als Jill wordt gevraagd zichzelf voor te stellen voegt Milan er nog grappend aan toe: ‘Noem ook even je 06 nummer, want je bent vrijgezel.’ Kaj vraagt nog of het niet ongemakkelijk is om elkaar weer in de studio tegen te komen. Maar over het antwoord hoeft Jill geen seconde na te denken: ‘Nee’.

Milan vertelt dat ze nog geregeld met elkaar appen en Jill voegt er aan toe: ‘We hebben best wel lang met elkaar gepraat aan de telefoon.’

Vrijgezel

Logische vraag die Kaj vervolgens stelt is: ‘Willen jullie nog weer bij elkaar komen?’ ‘Ik denk het niet’, klink het bijna spijtig uit de mond van Jill. En Milan weet het ‘vrijwel zeker’ dat dit niet gaat gebeuren.

Jill en Milan zijn in ieder geval wel blij dat ze nog goed met elkaar kunnen omgaan. Dat demonstreert Milan door Jill nog een vette kus op haar wang te geven, bedoeld als thumbnail voor hun beider vlogs. Beiden hebben ook geen nieuwe relatie en Milan heeft voorlopig ook geen behoefte om weer verliefd te worden.

Vorig jaar waren Milan en Jill na 5 jaar uit elkaar gegaan. De video die ze hierover maakte ging viral en werd ruim een miljoen keer bekeken. Alle info over Milan Knol.

Als Jill niets had gezegd over “roddels door KingAlert” had Paul eerdaags al kwijlend een KingAlert opgenomen met in de titel zijn Milan en Jill weer samen, of liefde bloeit opnieuw op, Jill en Milan hebben weer een relatie, enz enz.

Nu wordt alweer door Paultje de plank misgeslagen. Wanneer eigenlijk niet?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kaj van der Ree
Is Milan Knol Verliefd Op 3FM-Kaj?

Kaj van der Ree heeft Den Haag achter zich gelaten en is onlangs ingetrokken bij Milan Knol in Soest. Bij sommige kijkers van de vlogs van beide YouTubers leidt dit tot enige verwarring. Zijn Milan En Kaj Een Stelletje? Iemand vraagt zelfs of Milan verliefd is op Kaj. Die zal waarschijnlijk dubbel …

Milan Knol
Milan Knol Koopt Villa Van Half Miljoen Euro!

Milan Knol heeft een vrijstaande villa met zwembad gekocht voor een half miljoen euro in Soesterberg! Blijkbaar heeft de YouTuber goed verdiend de afgelopen jaren met zijn YouTube-kanaal DagelijksHaaDee. Maar hoe heeft hij dat gedaan? Zijn goede vriend Don (Gamemeneer) behaalt maandelijks miljoenen views op zijn eigen kanaal, maar moet …

Milan Knol
3
Milan Knol Is Verhuisd, Maar Waarheen?

Op zijn Instagram stories blijkt dat Milan Knol inmiddels is verhuisd. Hij heeft daarbij de hulp gekregen van zijn broertje Enzo en vriend Kaj (3FM-dj). Zowel dinsdag als woensdag zijn ze daar druk mee bezig geweest, zo is te volgen via social media. Update: Milan Knol koopt villa van half miljoen …