Heeft Gio Latooy YouTube Nog Wel Nodig?

Gio ploft op bed in een hotel in Amsterdam en zucht: ‘Ik kan echt niet wachten om weer video’s op te nemen.’ Zijn YouTube-kanaal staat al iets van een week droog omdat de reclamedeals voorrang krijgen.

Gio Latooy is even naar Rome op en neer gevlogen om reclame te maken voor de Asus ZenFone 4. Dat is een smartphone met 2 camera’s! Ideaal voor mensen met een gespleten persoonlijkheid.

Niet overigens dat Gio dit mobieltje gebruikt. Op zijn Instagram Stories kan je hem zien met de oordopjes van de iPhone. Hij geeft hem daarom ook weg.

YouTubers en hun Asus

De sympathieke YouTuber uit Oude Tonge is niet de enige die zich ineens aan een Asus vastklampen. LinkTijger, Jeremy en de voetballer’ Bas plaatsen foto’s op instagram waarin ze verwonderd naar een ZenFone 4 staren. Grappig: de foto’s zijn waarschijnlijk gemaakt met hun iPhone.

Gio holt van de ene reclamedeal naar de andere. In 1 maand tijd heeft hij al reclame gemaakt voor Coolcat, Walibi, ZenFone en als hekkensluiter de film MisFit waarin hijzelf een glansrol vervult.

Ook zijn eigen kledingmerk promoot hij via social media en schoolspullen waren eerder te koop bij de Lidl en Kruitvat. Een succes dat zelfs Enzo Knol of Dylan Haegens niet hebben weten te bereiken.

O ja, en hij maakte reclame voor Pampers! Of toch nie?

Hoewel Gio deze blog eerder bekritiseerde omdat hier alleen maar over geld werd bericht, de reclamedeals van de afgelopen tijd waren niet bepaald uitingen van liefdadigheid.

YouTube or not YouTube, that’s the question

Meer nog, zijn YouTube-kanaal moet voor de blonde kuif slechts een bijverdienste zijn geworden. Gio is zoals ze dat in de marketing noemen een ‘social influencer’. YouTube lijkt voor de beroemdste inwoner van Oude Tonge slechts een springplank naar iets veel groters… RTL lonkt, een nog grotere film misschien? Foto: Instagram. Zie ook: Gio bleekt zijn tanden

2 Comments

Add a Comment