Gio’s Vriendin Juultje Is ‘Vieze Slang’, Jasper Onthult Ware Reden Breuk Tussen Gio En Juultje

Breaking: De reden waarom Gio het met Juultje heeft uitgemaakt ligt nu op straat. Juulje kuste een andere jongen. Dat komt naar voren uit de tweets van Jasper. En hij weet nog meer te vertellen over Juultje. [ Update: inmiddels is dit bijzondere stel weer bij elkaar.]

Jasper de Jong twitterde vandaag woedend naar Juultje, de ex-vriendin van Gio, dat hij haar een ‘vieze slang’ vindt. Ook voegt eraantoe: ‘Ik had je slangen persoonlijkheid en vieze manipuleergedrag bij Gio al veel eerder aan het licht moeten brengen.’

Jasper, de vriendin van Melanie (zus van Gio) breekt helemaal los over de ex-vriendin van Gio Latooy op Twitter. Vele tweets worden ineens het internet op geslingerd en iedereen kan in geuren en kleuren meegenieten van deze knetterende ruzie.

Juultje zoende andere jongen

Juultje reageert nog dat ze zich liet zoenen door een jongen pas nadat het was uitgemaakt met Gio. Maar ze krijgt meteen een nijdige tweet terug van Jasper die een appbericht laat zien. Juultje (blijkbaar naar Gio): Ik heb gezoend.
Gio: Met?
Juultje: Weet ik veel, hij zoende mij nadat ik net die ballon had gedaan.
Gio: En jij zoende ‘m terug?

Geheim GioΒ ligt op staat

Meer krijgen we niet te zien, maarΒ het is nu wel duidelijk dat het zoenen van een andere jongen reden is geweest voor Gio om de relatie met Juultje uit te maken. Jasper zegt er nog wel bij dat Gio nog niks weet van zijn woedende tweets. Of Gio blij is dat alles op straat ligt en voor iedereen te lezen is via Twitter is de vraag.

Eerder wilde Gio alleen onthullen in een speciale video dat Juultje te ver was gegaan. Meer wilde hij niet kwijt. Ook vroeg hij aan de kijkers om hem verder met rust te laten. Dankzij de vriend van Melanie weten we nu ook de details waarom het tussen Gio en Juulte uit is gegaan.Β Foto: Twitter. Zie ook: Gio en Juultje nu echt uit elkaar.

3 Comments

Add a Comment