Gio Liegt Voor De Kindertelefoon – Mandy Bestaat Niet, (Gio Wel Overigens)

GameplayWorldXL
1

De hele soapserie rondom het mishandelde meisje Mandy blijkt daadwerkelijk volledig verzonnen te zijn. Gio Latooy geeft in zijn video ‘Uitleg over alles – Liefs Mandy’ toe dat Mandy helemaal niet bestaat. Het is slechts als een promotie bedoeld van De Kindertelefoon!

Gio kan je niet helpen

Waarom heeft hij dit gedaan? De YouTuber krijgt geregeld brieven van kinderen die ernstige problemen hebben, zoals ruzie met hun ouders of mishandeling. Of ze heten Mandy. Daar kan hij echter niets voor doen: ‘Ik ben geen psygoloog’, zo vat de blonde YouTube-ster zijn eigen probleem samen.

En daarom heeft hij deze Mandy verzonnen om kinderen te wijzen op De Kindertelefoon. Dus niet meer bij Gio zijn, maar bij De Kindertelefoon! Gio hield ruim een week lang vol dat het meisje echt was. En als dat al niet genoeg was kwam hij op Twitter met het kolderverhaal dat er aangifte was gedaan tegen hem door de moeder van het getroffen meisje.

Politie doet mee met nepverhaal

Er kwam zelfs een heuse politieagent bij hem thuis langs om hem te ondervragen, zo konden wij uit de beelden van het fake-verhaal begrijpen. Men heeft dus ook een agent bereidt gevonden om aan het verspreiden van dit nepbericht mee te doen! Bijzonder. Wat ook bijzonder is dat iemand als Paul Goudsmit hierdoor voor gek wordt gezet.

In zijn laatste KingAlert ging hij volledig uit zijn dak over de fake-video’s van Gio. Het zal toch even een deuk veroorzaken in zijn eigen geloofwaardigheid. De kapperszoon maakt het niks uit: liegen mag zolang het maar voor het goede doel is.

Of waren de leugens over Mandy wel nodig? Had Gio niet gewoon een video over dit probleem kunnen maken? Hij heeft toch voldoende invloed om op een normale manier dit onder het voetlicht te brengen? En waarom niet met andere YouTubers dit aanpakken die dezelfde hartverscheurende kreten krijgen van tieners?

Hoe dan ook, Gio heeft een nieuw soort fake uitgevonden: dit keer niet voor het geld, maar voor het goede doel! Overigens, mocht je het afvragen: Gio bestaat wel. Zie ook: KingAlert: Gio liegt – gaat over op fake drama!

paul mag sws wel even nadenken over het feit dat hij volledig achter de feiten aan loopt zonder enige research te doen. dit merk je al genoeg aan al zijn aandacht videotjes

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
4
KingAlert: ‘Gio Latooy Liegt’ – YouTuber Gaat Over Op Fake Drama

Het lijkt erop dat Gio ronduit leugens aan het verspreiden is ter wille van het aantal views. Dat kan je opmaken uit de laatste aflevering van Pauls’ KingAlert. Het gaat om Gio’s video waarin hij een fan onverwacht opzoekt. Hij had een brief gekregen van een meisje Mandy waarin ze …

GameplayWorldXL
1
Aangifte Tegen Gio Latooy – Schuld Aan Verdwijnen Meisje?

In zijn laatste update over de zaak Mandy blijkt Gio door de moeder van het verdwenen meisje aangifte te zijn gedaan. Onthulling: Gio liegt voor De Kindertelefoon – Mandy blijkt verzonnen In zijn vorige video zagen we hoe Gio onverwachts langsging bij een fan, genaamd Mandy. Die had een heftige …

GameplayWorldXL
Gio Latooy Krijgt Politie Aan De Deur – Eindigt YouTuber In De Cel?

Er is iets goed misgegaan met het verrassingsbezoek van Gio aan een fan. Zelfs de politie is er volgens de populaire YouTuber aan te pas gekomen! Het verhaal: ene Mandy had een bijzondere brief geschreven aan de YouTuber. Die was erdoor geraakt en dacht: Weet je wat? Ik ga haar verrassen met …