Gio En Juultje Weer Bij Elkaar?! Ruzie Op Komst Binnen Familie Latooy?

Gio: ‘Misschien denken jullie: waarom nemen jullie deze video op?’ Juultje: ‘En dit is de reden.’

Kort gezegd: ze zijn weer samen! Totdat ze weer ruzie krijgen. In de video ‘Dus…hoe zit het tussen ons’ probeert Gio uit te leggen waarom eerst een hoop drama is veroorzaakt dat het uit is om vervolgens weer bij elkaar te komen. Gio wil niet over het verleden praten – dus de reden waarom Gio de relatie met Juultje beëindigde – maar dankzij Jasper weten we dat wel.

Jasper vindt Juuljte onbetrouwbaar

De fotogenieke Juultje had gezoend met een andere jongen en dat ging de vlogger te ver. Want zoiets doen ze niet in Oude Tonge. Dat lijkt me overigens nog een dingetje. Jasper, de vriend van zus Melanie, had haar al uitgemaakt voor golddiger en YouTuber Sjaak had hem nog zo gewaarschuwd voor haar. Zie ook: Jasper onthult ware reden breuk tussen Juultje en Gio

Het beeld wat zijn vrienden van Juultje schetsten op social media was niet fraai: iemand die over de rug van de gekuifde Gio beroemd wilde worden. Bovendien werd ze vergeleken met een slang van de gemeenste soort. En om het nog leuker te maken: Melanie, zijn eigen zus, leek het volledig eens te zijn met de spontane onthullingen van Jasper. Dat beloven nog gezellige feestdagen te worden bij de familie Latooy!

Maar het zal de jonge YouTube-ster wel weer prima inspiratie opleveren. Verwacht video’s met de titel als: ‘Juultje vliegt Jasper aan.’ Of: ‘Juultje weer betrapt met een ander’.

Nu nog Enzo en Dee?

Verbazingwekkend overigens hoe snel alles weer goed is gekomen tussen de verliefden. Zouden Enzo en Dee ook zo snel weer in elkaars armen sluiten? Zie ook: Gio uit YouTube trending gezet!

2 Comments

Add a Comment