Gio En Juultje Nu Echt Uit Elkaar – Doet Oproep Aan Kijkers Hen Met Rust Te Laten

Gio bekent snikkend in zijn video ‘duidelijkheid’ wat zijn kijkers al vreesden: ‘Het is over tussen Juul en mij.’ Gio legt uit wat er is gebeurd, een week nadat hij ineens alle foto’s van zijn vriendin had verwijderd op zijn Instagram.

Nieuw: Jasper woedend: onthult waarom het uit is tussen Gio en Juultje.

Ging Juultje vreemd?

Daarna was hij dagenlang muisstil op social media, wat tot heel veel ophef leidde. Maar het is er nu uit. Na 1 1/2 jaar is de relatie tussen Gio en Juultje stukgelopen. Wat er precies is gebeurd maakt de YouTuber echter niet duidelijk: ‘Er zijn wat dingen gebeurd, dat ging voor mij te ver. Toen heb ik gezegd: dan stop ik ermee.’ Volgens KingAlert bedoelt Gio hiermee dat Juultje vreemd is gegaan.

Maar Gio zegt ook: ‘Juul en ik hebben geen ruzie. We houden nog steeds van elkaar.’ En toch is het uit gegaan. Gio vraagt aan zijn kijkers hem en Juul met rust te laten.

Voor het eerst merkt Gio dat zijn bekendheid ook een nadeel heeft. Iedereen vindt het gewoon om alles van je privéleven te weten. ‘Best wel raar’, realiseert de blonde vlogger zich. ‘Je kan niet alles naar buiten gooien.’

Laat ons met rust

Ik heb een privéleven en ik wil dingen ook prive houden ook al begrijp ik dat mensen alles van me willen weten.’Hij besluit met: ‘Laat ons met rust.’ Ook Milan en Jill hebben onlangs besloten na een relatie van 5 jaar uit elkaar te gaan. Zie ook: Gio – ‘ik kan wel omgaan met geld’.

7 Comments

Add a Comment