Giels Vlog Bereikt 40.000 abonnees

Giel Beelen werkte al maanden toe naar die 40.000ste abonnee op zijn YouTube-kanaal Giels. Om dat te voorspoedigen gaf Giel aan iedere abonnee die een online enquete invulde een cd! Die mijlpaal heeft hij eindelijk met de snelheid van een slak bereikt op 1 augustus 2017. Het kan dus zijn dat Giel maar liefst 40.000 cd’s moet gaan versturen. Die actie zal hem nog lang heugen!

Doelgroep

Giel Beelen heeft zich sinds hij zijn ochtendshow van 3FM verloor aan Domien zich vooral gericht op YouTube. Daar zou de doelgroep van 3FM vooral te vinden zijn. Of hem lukt die jongeren te bereiken is de vraag.

50 kijkers

Naast vlogs heeft de dj ook een livestream iedere dinsdag bij de videodienst. Het aantal kijkers op die wekelijkse stream komt overigens nauwelijks boven de 50 kijkers uit. Voor een BN’er een
tragisch laag kijkcijfer.

De stream van Giel Beelen komt vanaf zijn zolderkamer in Haarlem. Daarin praat hij een paar uur lang tegen jongeren (vaak niet ouder dan 10 jaar) via livechat over wat er zoal in hen omgaat. Foto: YouTube. Zie ook: Bedankt Giel!

3 Comments

Add a Comment