Enzo en Dee Uit Elkaar – Geschokte Reacties

 

Enzo: ‘Wij begrijpen dat jullie dit nieuws niet zien aankomen. Helaas zijn dit berichten waar je geen grapjes over maakt. We hebben een ontzettend leuke tijd gehad samen en zijn daar heel dankbaar voor. We hopen op jullie begrip.’

Dee: ‘Te vaak hebben we gedoe.’

Quin op Instagram: ‘Bedankt voor alles!’

Fans geschokt

Totaal onverwacht hebben Enzo Knol en Dee van der Zeeuw aangekondigd een punt achter hun relatie te zetten. Tot nog toe leken ze perfect bij elkaar te passen. Zo kwam het in ieder geval over in de vlogs van de YouTuber. De mededeling in de vlog van vandaag komt dan ook aan als een schok voor hun fans en volgers.

Was er een aanwijzing dat er iets mis was tussen de twee?

Video’s te laat

Afgelopen tijd zagen fans al geregeld dat video’s te laat online werden gezet. En de vlog  ‘Mijn eerste keer op een motor’ 2 dagen eerder werd ineens ruw afgebroken zonder de
gebruikelijk dikke vette peace afkondiging. Nu weten we wat hier de reden van moet zijn geweest.

Beiden benadrukken dat ze nog steeds veel van elkaar houden, maar toch is de koek op. In de vlog ‘Het is voorbij’ kan Enzo nog zijn ogen droog houden, maar Dee barst in tranen uit en maakt huilend duidelijk dat deze video na 10 minuten ten einde is.

Media bericht over breuk

Veel media berichten hierover, terwijl YouTubers vol ongeloog reageren.

Algemeen Dagblad: Over en uit tussen Enzo Knol en vriendin.

RTL Nieuws: Liefdesbreuk Enzo Knol en Dee

NU.nl: Enzo Knol en vriendin uit elkaar

Reactie Quin

Quin, het broertje van Dee zet op Instagram een foto van hemzelf met Enzo en Dee. ‘Ik ga je missen man. Badankt voor alles! Ik hoop dat we nog leuke video’s kunnen gaan maken! “Ik had geen betere broer kunnen hebben”. Onlangs vierden Enzo en Dee nog dat ze 4 jaar een relatie hadden.

Dee zal door de scheiding minder vaak in de vlogs te zien zijn. Ze eindigt dan ook met: ‘En zoals Enzo voortaan zal zeggen: Dikke vette peace.’ Zie ook: Zag Dee breuk met Enzo niet aankomen?De vlog: ‘Het is voorbij.

5 Comments

Add a Comment