Dee Vergeet Enzo Knol Te Bedanken – 1 Miljoen Volgers Op Instagram

Dee
1

Dee van der Zeeuw heeft maar liefst 1 miljoen volgers behaald op Instagram! De student rechten uit Zeist verzwijgt echter aan wie ze dit te danken heeft.

Dee wordt voor deze mijlpaal door heel veel mensen gefeliciteerd. Maar zou haar ex haar ook feliciteren? Jawel! Een paar uur na het Instagram bericht zet Enzo Knol onder het bericht: ‘Welcome in the million club’. En sluit af met een hartje.

Dee bedankt volgers, maar niet Enzo

In haar bedankberichtje onder de foto waarop ze met een speciale gemaakte cake staat schrijft ze onder andere: ‘Afgelopen 4 jaar zijn jullie me massaal gaan volgen en liken en daar wil ik jullie heel veel dikke knuffels voor geven!’

Ze vergeet echter die ene persoon te noemen die de oorzaak ervan is dat ze zoveel volgers heeft op Instagram! De reageerders onder haar bericht zijn dat echter niet!  In veel reacties wordt haar erop gewezen dat het Enzo is die haar deze mijlpaal bezorgd heeft. Ze vragen zich af waarom er geen bedankje aan het adres van de vlogger van af kan.

Zonder Enzo was Dee onbekend

Daar hebben ze zeker een punt. Hoe knap Dee er ook uit ziet, zonder haar relatie met de bekendste YouTuber van Nederland had ze hooguit een paar honderd volgers gehad. Buitenstanders die dat niet weten moeten met ongeloof kijken naar het aantal volgers dat ze heeft. Gelukkig is er Google die de onwetenden op het juiste spoor zetten, maar van Dee zal je het niet horen.

Het ongelooflijke aantal van 1 miljoen geeft wel aan hoe populair ze nog steeds is. Haar foto’s worden tienduizenden keren geliked, meestal nog meer dan die van haar ex-vriend!
Alle info over Dee van der Zeeuw. Zie ook: Heeft Dee nieuwe vriend?

Kansloos artikel weer, haha. Wat verwacht je dan? “Oh Enzo, ex van me, wat ben ik jou dankbaar voor de volgers”. Tuurlijk niet.

Net als dat artikel, dat ze er 2 kussens heeft liggen. Goh, het is een tweepersoonsbed – niemand heeft een tweepersoonsbed met maar een kussen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee aan het vloggen
Dee
Dee Niet Verliefd – Wel Contact Met Enzo Knol

In een interview met het YouTube-kanaal Club Hub krijgt Dee door interviewster Gwen van Poorten een aantal vragen voorgelegd. Het is een dag nadat ze de sekstest van BNNVARA gewonnen heeft. 1 van die vragen luidt:  ‘Wanneer is het tijd voor een nieuwe liefde?’ Dee houdt het kort: ‘Wanneer de …

Dee
Dee Wint Sekstest 2017 – ‘Eerste Keer Seks Met Enzo’

Dee van der Zeeuw heeft de ‘Spuiten en Slikken Sekstest’ 2017 gewonnen! Ze was uitgenodigd omdat ze 1 miljoen volgers op Instagram heeft en natuurlijk vanwege de breakup video met Enzo Knol die inmiddels ruim 3,5 miljoen keer bekeken is. Sex met Enzo In het programma deed zij ook een …

Dee
3
Enzo En Dee Weer Samen? Getuige Beweert YouTube-koppel Samen Te Hebben Gezien!!

Zijn Enzo en Dee weer samen? In de laatste aflevering van KingAlert wordt door Paul een aantal bronnen vermeld die menen dat het antwoord ‘JA!’ is. Twee van de drie bronnen zijn echter zoal terzijde te schuiven. Een filmpje van het bekende YouTube-stel in de supermarkt blijkt al gauw maanden geleden …