Dee Vergeet Enzo Knol Te Bedanken – 1 Miljoen Volgers Op Instagram

Dee
1

Dee van der Zeeuw heeft maar liefst 1 miljoen volgers behaald op Instagram! De student rechten uit Zeist verzwijgt echter aan wie ze dit te danken heeft.

Dee wordt voor deze mijlpaal door heel veel mensen gefeliciteerd. Maar zou haar ex haar ook feliciteren? Jawel! Een paar uur na het Instagram bericht zet Enzo Knol onder het bericht: ‘Welcome in the million club’. En sluit af met een hartje.

Dee bedankt volgers, maar niet Enzo

In haar bedankberichtje onder de foto waarop ze met een speciale gemaakte cake staat schrijft ze onder andere: ‘Afgelopen 4 jaar zijn jullie me massaal gaan volgen en liken en daar wil ik jullie heel veel dikke knuffels voor geven!’

Ze vergeet echter die ene persoon te noemen die de oorzaak ervan is dat ze zoveel volgers heeft op Instagram! De reageerders onder haar bericht zijn dat echter niet!  In veel reacties wordt haar erop gewezen dat het Enzo is die haar deze mijlpaal bezorgd heeft. Ze vragen zich af waarom er geen bedankje aan het adres van de vlogger van af kan.

Zonder Enzo was Dee onbekend

Daar hebben ze zeker een punt. Hoe knap Dee er ook uit ziet, zonder haar relatie met de bekendste YouTuber van Nederland had ze hooguit een paar honderd volgers gehad. Buitenstanders die dat niet weten moeten met ongeloof kijken naar het aantal volgers dat ze heeft. Gelukkig is er Google die de onwetenden op het juiste spoor zetten, maar van Dee zal je het niet horen.

Het ongelooflijke aantal van 1 miljoen geeft wel aan hoe populair ze nog steeds is. Haar foto’s worden tienduizenden keren geliked, meestal nog meer dan die van haar ex-vriend!
Alle info over Dee van der Zeeuw. Zie ook: Heeft Dee nieuwe vriend?

Kansloos artikel weer, haha. Wat verwacht je dan? “Oh Enzo, ex van me, wat ben ik jou dankbaar voor de volgers”. Tuurlijk niet.

Net als dat artikel, dat ze er 2 kussens heeft liggen. Goh, het is een tweepersoonsbed – niemand heeft een tweepersoonsbed met maar een kussen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
3
Is Dee Zwanger Of Niet?

Paul Goudsmit meldde in zijn laatste aflevering van KingAlert dat Dee zwanger is. En hij is er 100% van overtuigd! Daar had hij al eerder aandacht aan besteedt toen Enzo een paar toespelingen hierover maakte in zijn vlogs. Dit keer was de aanleiding een foto van het verliefde stel. Liefdevol Die …

Dee
Dee Met Schrik Vrij Bij Busongeluk

Dee heeft vanochtend flinke koppijn overgehouden aan een busongeluk in Utrecht . De bus waarin ze zat botste tegen een auto op. Ze meldt via Twitter: ‘Onderweg naar ‘t tentamen flink ongeluk gehad met de bus en een auto. Gelukkig geen gewonden.’ Op de foto die Dee erbij plaatst zie …

Dee
1
Dee Zorgt Voor Ophef – Tweet Behandelt In SBS Shownieuws

Dee had gisteren een tweet de wereld ingestuurd die zelfs SBS Shownieuws heeft gehaald. Met dank aan KingAlert. De tweet van Dee ging over een gebouw in Jakarta waarin de aandelenbeurs is gevestigd. De vloer van het gebouw was ingestort waarbij meerdere gewonden waren gevallen. De woorden beurs en ingestort …