3FM Kaj Krijgt Steun YouTubers Voor Gouden RadioRing

Kaj van der Ree
5

In een speciale filmpje op Insta vraagt de aparte Kaj aan zijn volgers om hem te steunen voor de Gouden RadioRing. Want Kaj van der Ree is niet alleen een populaire YouTuber, maar ook dj bij 3FM op vrijdag- en zaterdagnacht.

5 genomineerden RadioRing

Het is hem al gelukt om door te dringen tot de 5 genomineerden voor deze felbegeerde ring. Nu is de tweede en definitieve ronde waarin hij alle steun kan gebruiken.

Zijn tegenstanders zijn in radioland nog een stuk groter dan hij met de meest geduchte van allemaal: de gezette Gerard Ekdom die ook zijn volle gewicht heeft aangewend om de felbegeerde prijs te winnen. Dat is hem al 2 keer eerder gelukt, maar de volgevreten dj wil meer!

Help Kaj

Wil je Kaj helpen die ring weg te kapen voor de ‘bejaarde’ mediareuzen? SMS RING 2 naar 9090 of bel 0909-8852

Steun heeft hij al toegezegd gekregen van onder andere LinkTijger, Joost Bouhof en Jesper Kleynen. Ook 3FM dj Domien Verschuuren heeft zich achter de YouTuber/dj geschaard. Uitslag donderdag 25 januari om 20.00. Meer info.

Kaj is bekend geworden als lid van Zu5e dat hij vorig jaar heeft verlaten. De laatste tijd maakt hij aparte vlogs waarin hij zijn huisgenoot Milan Knol flink te grazen neemt, maar ook Enzo wordt niet gespaard als hij zijn broer komt opzoeken. Zie ook: Enzo Knol spuit benzine (sorry: diesel) in mond van Kaj / Alle berichten over Kaj

Wel grappig dat de admin van deze site wel de moeite neemt om ‘Eckdom’ te wijzigen in ‘Ekdom’, maar de onzinnige beledigingen gewoon laat staan + de comments daarover negeert. Ik stuur dit artikel wel even per twitter naar Gerard.

Beetje kinderachtig om Gerard Ekdom (ja, het is Ekdom, niet Eckdom) zo weg te zetten als ‘gezette’ en ‘volgevreten’ dj.
Niet erg professioneel

Vind dat over Gerard eckdom een beetje raar als ik eerlijk mag zijn, je zegt toch ook niet over KAJ, drugsgebruikende KAJ? (Waar ik btw niet van weet of t waar is, maar lees dat soms ergens…)

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

kaj van der ree
Kaj van der Ree
3FM Kaj Maakt Kans Op Gouden RadioRing En Gouden Toekomst!

Kaj van der Ree – dj en YouTuber – maakt kans niet alleen op de Gouden RadioRing. Ook is hij samen met Gerard Ekdom (radio 2) en Stefan Stasse genomineerd voor beste radioman. Op 25 januari wordt bekend gemaakt wie de begeerde Ring heeft gewonnen waar 24 uur van tevoren …

Kaj van der Ree
Dj Kaj Filmt Enzo Knol Op Het Toilet

Kaj van de Ree is sinds hij onder 1 dak woont met Milan Knol fanatiek aan het vloggen, tegen het gekke aan. De 3FM dj filmt er lekker op los en geeft zelfs pit aan de vlogs van vlogkoning Enzo Knol die af en toe langs komt. In zijn laatste …

Kaj van der Ree
Is Milan Knol Verliefd Op 3FM-Kaj?

Kaj van der Ree heeft Den Haag achter zich gelaten en is onlangsĀ ingetrokken bij Milan Knol in Soest. Bij sommige kijkers van de vlogs vanĀ beide YouTubers leidt dit tot enige verwarring. Zijn Milan En Kaj Een Stelletje? Iemand vraagt zelfs of Milan verliefd is op Kaj. Die zal waarschijnlijk dubbel …